Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szerettek bugyi nélkül lenni?
Figyelt kérdés
Ma észrevettem, hogy elszakadt a bugyim, így levettem, majd megvarrtam. Addig meg nem vettem fel másik bugyit, alul csak szoknya volt rajtam. Szerintem tök izgató volt.
Ti hogy vagytok vele?
2015. szept. 20. 15:35
1/20 anonim válasza:
jahm szoktam bugyi nélkül lenni, de nem azért mert izgató, hanem mert jó
2/20 anonim válasza:
Ha izgató volt, csináld gyakrabban!
3/20 anonim válasza:
engem a barátom vett rá, hogy menjek el vele bugyi nélkül randizni >.<...
kb a combomon folyt már....
5/20 anonim válasza:
Ha csak tehetem, bugyi nélkül vagyok itthon. Egyszer-kétszer előfordult, hogy az utcára így mentem, na, az tényleg izgató volt.
7/20 anonim válasza:
én is szeretek :) sokkal kényelmesebb,mint bármi más :P
9/20 anonim válasza:
Én szeretek főleg nyáron bugyi nélkül lenni.
10/20 anonim válasza:
Főleg nyáron nagy melegben szoknya/ruha alá nem szoktam bugyit venni. Sokkal szabadabbnak érzem magam :) ilyenkor még incselkedni is szoktam a pasimmal, hogy betekintést engedek...
És igen, volt, hogy szinte folytam annyira beindultam, de a barátom is nehezen tudta takargatni a tetszését ;)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!