Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit éreztek mikor hazaértek és a párotok bugyi nélkül van a lakásban ill bugyi nélkül alszik?
Figyelt kérdés
Volt már részetek ilyenben?2015. jún. 12. 17:14
1/22 anonim válasza:
" Be kellene szerezni egy légkondit ."
3/22 anonim válasza:
Troll kérdés, de ha már itt tartunk, engem egy XXL-es póló + bugyi szett hamarabb felállít.. főleg nagy, de formás combokkal :D
4/22 A kérdező kommentje:
28 vagyok. Nem tartom a kérdést troll-nak, kíváncsi vagyok, hogy sokan vannak-e itt, akiknek a barátnője csinál ilyet.
2015. jún. 12. 17:23
6/22 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy nem tudod.
Megkívánják és le akarnak vele feküdni.
L20
7/22 anonim válasza:
...és én gyakran csinálom ezt melegben, olyankor szex a vége. :D
8/22 anonim válasza:
Ha bugyi nélkül alszik, akkor ráélvezek.
9/22 anonim válasza:
És olyankor mi van, ha mi gatya nélkül alszunk a lányok a szőrös segg látványára begerjednek?
10/22 A kérdező kommentje:
:) Egy férfinek természetesen legyen szőrös a s.gge. Nem kell metroszexuális.
2015. jún. 12. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!