Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy szexuális álmom egy lányról vajon mit jelent?
Hát barátom :D
Volt egy srác. Nagyon, nagyon jóban voltunk. Bármit elmondhattam neki, megbeszélhettem vele az anyám halálát, vele dolgoztam fel a nagymamám elvesztését, szóval igen, iszonyúan közel álltunk egymáshoz. Láttuk egymást a legrosszabb és a legjobb pillanatokban is. Aztán egyszer, mondott valami olyasmit, hogy én vagyok az egyetlen általa ismert lány, aki szép és jó fej is egyszerre. Talán itt éreztem először valamit. Kicsit később volt vele egy szexuális álmom, majd jött egy részeg csók, az én önromboló magatartásom, és megszakadt közöttünk a kapcsolat.
Az én tapasztalatom rossz az ilyenekkel kapcsolatban. Egy sima szexuális álom még nem jelent semmi rosszat, de ha érzel is valamit az nem feltétlenül jó. Próbáld meg kideríteni, hogy csupán szexuálisan érdeklődsz iránta, vagy szerelmes is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!