Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nagyon kevés a szexigénye. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Barátomnak heti 3 elég..sőt 1el is beéri. Ellentétben velem.. Nagyon szeretem és emiatt nem fogom elhagyni se semmi.. Van valami megoldás vagy törődjek bele?2015. szept. 19. 10:27
11/13 anonim válasza:
A heti 3 egyáltalán nem kevés... de tévhit, hogy a pasik állandóan szexelni akarnak, a nők sokkal szexéhesebbek szerintem. Ne erőltesd rá magad, mert abból csak a baj van, tapasztalatból mondom. Az én páromnak sincs hozzá mindig kedve, én meg azt hittem, hogy valami baja van, aztán egyszer kibukott belőle, hogy ő nem akar mindig szexelni, néha csak az kell neki, hogy összebújjunk és fetrengjünk az ágyban. Csak eddig nem merte mondani, mert félt, hogy akkor nem látom benne a férfit. Ha egy pasinak nincs kedve szexelni, és úgy csináljátok, akkor azt egyikőtök sem fogja élvezni. Egyébként is százszor jobb a szex ha ki vagy éhezve rá...
12/13 anonim válasza:
Ezért ugyan el ne hagyd, most is kapsz itt ajánlkozót 1000-et, aki kisegítse a családi vállalkozást egy kis külön ungabungával! Csak szólj! Segítünkj! :-)
13/13 anonim válasza:
Azért az alap, hogyha nem 60 leszek mint most, hanem 70 és az asszony heti 2-vel többet fog kívánni, akkor kinyalom mint a tepsit! ÉS a Te férjednek is van ujja nyelve!
Ha nem teszi, lapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!