Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem az az egyetemes szépség, inkább karakteres, ezáltal valószínű megosztó
van akinek nagyon bejön még másoknak nem, esetleg még csúnyának is látják
nekem személy szerint nem jön be de simán el tudom fogadni hogy valakinek igen
Szerintem szép
Nem azt mondom, hogy a legszebb, mert láttam már szebbet is, de teljesen rendben van :)
Illetve ez az egész ízlés kérdése
ÉS akkor mi van, ha valakinek nem tetszik, b-szod.
Nem mindenkinek ugyanaz jön be. Én az első képnél konkrétan megrémültem. Szerintem sem szép nő. Mű, kiszőkített, mikor nem áll jól neki, és alapból az arcformája nem tetszik, esetleg ahol vörös rúzs van rajta, akkor szebb, de nem szép.
Szerintem kimondottan a csúnya kategória.
Nem mondom, hogy csúnyábbat még nem láttam, mondjuk 10/3.
Az el tudom képzelni, hogy valaki nem tartja csúnyának, de azt elképesztőnek tartom, hogy van, aki szerint direkt szép.
A szemei aránytalanul nagyok és távol ülők, és egyébként sincs semmi az arcán, ami különösebben jól sikerült volna.
Én amúgy szeretem a vastag szemöldököt, mert sokkal több nőnek áll jól, mint a vékony, de ezzel is túlzásba esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!