Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lefeküdnétek négerrel?
Ki mondta, hogy a fehér-ázsiai normális? Itt egyedül a te fejedben léteznek ilyen gusztustalan jelenetek, hiszen csak te, és csak most hoztad fel ezt a témát.
Fehér csak fehérrel, senki mással.
21# Rengeteg pasinak bejönnek az ázsiai nők, és már bocs de ha nem feküdnél le például ezzel a nővel akkor meleg vagy:
Beteg és elkeseredett embereknek "jönnek be" más rasszú emberek. Pont.
Nem feküdnék le azzal a nővel. Egyszerűen semmit nem találtam rajta, ami vonzó lenne számomra. Pont annyira szexuálisan semleges számomra, mint egy családtag, vagy mint a kád széle (ha esetleg az előző példát valami hozzátok hasonló aberrált félreértette volna).
El tudom ismerni, hogy szép nőről van szó, egyszerűen azért, mert nem vagyok vak. De a lehető legkevésbé sem izgat, még csak egy kósza gondolat erejéig sem.
Hogy ennyire hitetlen vagy ezzel a kérdéssel kapcsolatban, csak a saját szegénységi bizonyítványod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!