Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok lefeküdnétek négerrel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok lefeküdnétek négerrel?

Figyelt kérdés
Indokolni is kérném és kort is:)

2015. szept. 18. 21:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Ki mondta, hogy a fehér-ázsiai normális? Itt egyedül a te fejedben léteznek ilyen gusztustalan jelenetek, hiszen csak te, és csak most hoztad fel ezt a témát.

Fehér csak fehérrel, senki mással.

2015. szept. 19. 14:09
 22/26 anonim ***** válasza:

21# Rengeteg pasinak bejönnek az ázsiai nők, és már bocs de ha nem feküdnél le például ezzel a nővel akkor meleg vagy:

[link]

2015. szept. 19. 14:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Beteg és elkeseredett embereknek "jönnek be" más rasszú emberek. Pont.

Nem feküdnék le azzal a nővel. Egyszerűen semmit nem találtam rajta, ami vonzó lenne számomra. Pont annyira szexuálisan semleges számomra, mint egy családtag, vagy mint a kád széle (ha esetleg az előző példát valami hozzátok hasonló aberrált félreértette volna).

El tudom ismerni, hogy szép nőről van szó, egyszerűen azért, mert nem vagyok vak. De a lehető legkevésbé sem izgat, még csak egy kósza gondolat erejéig sem.

Hogy ennyire hitetlen vagy ezzel a kérdéssel kapcsolatban, csak a saját szegénységi bizonyítványod. :)

2015. szept. 19. 15:49
 24/26 anonim ***** válasza:
23# Oké én a szegénységi bizonyítványomat állítottam ki te meg a homársági bizonyítványodat :)
2015. szept. 19. 15:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Megyek, elmondom a barátnőmnek, hogy szakítanunk kell, mert felnyitottad a szemem, hogy homár vagyok.
2015. szept. 19. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Ja, bár ez inkább ember, mint bőrszínfüggő. Szerintem szépek a fekete lányok is. 18
2015. szept. 19. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!