Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tényleg csak a saláta punci az izgató?
Kösz a válaszokat.
#12 igen, ezt már más kérdésnél is észrevettem, és nem csak puncis kérdésnél. :D :)
Egyébként én nem is tudom, hogy babapuncim van-e, ezt már más kérdésnél leírtam (hála az anonimitásnak, nem szégyellem leírni), de nekem nem tudom, hogy konkrétan babapuncim van-e. A babapuncit mindig olyan vaginára mondják, ahol szép, feszes a nagyajak, és a nagyajkak és a kisajkak is kicsikék, de arányosak. Nekem a nagyajkaim picit nagyobbak, kisajkam meg szinte nincs is, szóval nálam esélytelen, hogy bármi is kilógjon. Mint egy vágott seb, körülbelül úgy néz ki, én undi-puncinak hívom. :D
#13 Kérdező... számomra pl az ilyen nagyon-nagyon izgató! Alapjában nagyon tetszik persze és NEM SZÁMÍT, de ha meglátok egy a leírhoz hasonlót, nagyon felizgulok rá... jobban mint a többi típusra. De még így is azt mondom, hogy valójában nem számít. :D Szívesen látnék róla képet, de tudom, hogy sokat kérnék, így megelégszem a leírással. :D
Szóval ne aggódj, tuti, hogy akivel összekerülsz, tetszeni fog neki! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!