Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a tini felnőtt kapcsolatról ha kb a fiaddal egyidős? 35/N
A pszichológus nem fogja megmondani,hogy mit tegyél. Bár ez a hazudozás,titkolózás nem a legjobb megoldás. Ha úgy érzed,hogy komoly a dolog közted és a fiú között akkor avasd be a fiadat is,ha csak párszor összejárós szexkapcsolat akkor én nem biztos,hogy elmondanám.
19 éves lány vagyok,de irtóra zavarna ha anyumnak vagy apumnak egy korombeli párja lenne,betegesnek gondolom.
Persze lényeg a boldogság,de akkoris..de mégjobban zavarna ha hónapokig titkolóznának és hazudoznának nekem róla,ez esetben már egyből két elég kemény dolog miatt haragudnék rájuk,ha időbe bevallanák akkor csak egy dolog miatt,és azon túl is tudnék lépni. Elfogadnám,mert mást nem tehetnék,bele telne egy kis időbe,de biztos nem haragudnék sokáig,a hazugságért már annál inkább.
A párod (úristen de fura egy 35 éves nőnek azt írni,hogy egy 19 éves fiú a párja..) tudja,hogy van egy 16 éves fiad?Ő hogy áll a fiadhoz?
Meg engem az is érdekelne,hogy most ez a kapcsolat,hogy működik meg miért jó.
19l
Hát nem is tudom mit írjak...
Először is könnyű lehetett a 19 éves fiúnak összeszedni, mivel eléggé kilehettél már, ha 6 éve nem volt párod és évente csak 1-2 szex volt. Uszodába meg még könnyebb lehetett neki, mivel gondolom kigyúrt teste van, magas, és te egyből odáig voltál érte. ( főleg gondolom a pénisze is nagy ) ugye ?
A másik meg nem értem egy 35 éves nő miért nem hozzáillő pasit keres magának ? miért egy kisfiút ? Ennyire kellett már a szex ? Akkor miért nem 16 évest szereztél magadnak ?
Azt hittem, hogy ez a Milf mánia ez csak a kisfiuknál van...de úgy látszik, hogy az érett nőknek is izgató, hogy egy tizenévessel szexelhetnek...és azt hiszik, hogy újra átélhetik a fiatalságukat.
Amúgy meg szerintem a 19 éves srác jól eldicsekszik mindenkinek ,hogy egy 35 éves nőt dugogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!