Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves pasi és 17 éves lány kapcsolatról mi a véleményetek? Párkapcsolatra gondolok elsősorban, de ehhez hozzátartozik a szexualitás is természetesen.
Ne haragudj, de ezt nem tudom elhinni. De tegyük fel, így van, ahogy mondod.
Egy 17 éves lány, hidd el, ha akar tud úgy viselkedni, mint egy 30 éves. Pláne, mert azt a korszakot éli, hogy ez "menő" dolog. körülbelül havonta változik benne minden. Tudom, mert én is voltam tini..
Tegyük fel, ő nem ilyen, már valóban nagyon érett. Annak a hátterében valami súlyos lelki dolog állhat, amit szintén nem célszerű kihasználni.
Valószínű te sem vagy teljesen biztos a dolgodban, hiszen akkor nem kérdeztél volna rá...
regebben a "prudebb" vilagban nem volt ritka a 10-12 ev kulonbseg. sot szinte ez volt a normalis. az csak mostanaan van hogy 2-3ev kulonbseg van a nok es a ferfiak kozott.
en azt mondom eld az eleted ahogy szeretned. a te eleted ha igy vagy boldog akkor hajra es ne itt mondjuk meg neked hogy mi a jo.
2-es és 5-ös! Te vagy a beteg! Vedd már észre magad!
De elárulom neked, hogy a nők hamarabb öregednek. Te 50 évesen majd egy nyanyával leszel míg a kérdezőnek fincsi 32 éves nője lesz még mindig!
Sőt, 6 hónap múlva egy kövér nőd lesz. Hahaha
Egyrészt az élet "élése" nem egyenlő a bulival, szórakozással,erre-arra szexeléssel. Lehet ez az egyik része(!) annak, akinek örömet okoz, de akinek nem és kihagyja az nem azt jelenti hogy nem él!! Vagy nem élt soha igazán. Ezt a hülyeséget el lehetne már felejteni.
Na de a lényeg hogy nagyon nagy a korkülönbség és ez a "tizenévesen is érett" duma megint egy baromság. Lehet értelmes,művelt,okos de az igazi érettséghez tapasztalat kell. Tapasztalathoz meg idő. A csaj még nem felnőtt. Semmilyen értelemben. A 35 éves meg elvileg már érett férfi, de ebben az esetben még ő sem. Különben nem állna fent ez a helyzet. Az az igazság hogy férfiemberünkkel valami nem stimmel. Érzelmi és szellemi síkon sem tart ott ahol kéne. Lehet fizikailag se, ezt nem tudom. Valószínű az egész élete kicsit félresiklott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!