Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek nagy része miért nem hiszi el, hogy valódi a spriccelős orgazmus?
Én el tudom érni, de az itteni válaszokat nézve...
Kb. mindenki azt gondolja, hogy pisi, és engem is meg akarnak győzni róla. Pedig direkt elmegyek előtte pisilni, meg tudtommal nem is lehet egyszerre pisilni és orgazmust elérni.
# 10: Tévedés, a "sima nedvesedésért" a bartholin-mirigyek felelnek.
Ez a mirigy más és máshol helyezkedik el. Nem arról van szó, hogy nem mindenkinél működik, hanem arról, hogy bizonyos nőknél van kivezetése a húgycsőbe, más nőknél meg nincs. Előbbieknél van látható jele a mirigy működésének, másoknál meg nincs.
#17: viccelsz? az erre képes nők mindenre figyelnek orgazmus közben, csak arra nem hogy honnan jön a spricc:)
Egyébként a kérdésed fentebb már megválaszolták. A spricc a skene mirigyből jön (ha jön). Hasonló szöveti felépítése miatt ezt nevezik a női prosztatának is. És igen, nagyon változatos ennek a mirigynek a fejlettségi foka a nőkben, sőt valakinél hiányzik. Így egyesek szervi okoknál fogva képesek, mások képtelenek rá.
Én a másik oldalról tudok néhány mondatot írni.
Nekem a párom tud ilyet és én hozom ki belőle :) Nem tudom, hogy ő mit érez amikor spriccel, de én szoktam érezni, hogy hamarosan fog. Olyankor érezni, hogy ott bent a hasfal felőli oldal kezd megduzzadni neki és hamarosan jön is, aminek jönnie kell. Mondjuk más kérdés, hogy speciell ő nem szereti, mert szégyelli. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!