Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett nők kedvelői, mit tetszik nektek azokon a nőkön, akiken van jónéhány + kiló?
Privátban is írhattok, lenne egy pár kérdésem. :)
21/L
165/61.
De szerintem igaza van az utolsónak.
Én enyhén husis vagyok, és eleinte aggódtam, hogy vajon a barátom hogyan fogadja az alkatom az ágyban...
De már az első alkalmakkor teljesen megnyugodtam a visszajelzéseitől, mert magától, spontán kezdte el mondogatni, hogy szereti a puhaságom, azt, hogy van fenekem (ez tuti nem túlzás, mert állandóan markolássza, csapkodja, kutyapózban imád gyönyörködni benne, tehát egyértelműen izgul a fenekemre). Azt is mondta, hogy soha nem vonzotta a törékeny alkat, mert a vadabb, intenzívebb szexben neki fontos, hogy markolászhassa a női idomokat, domborulatokat.
Nem csak szavak szintjén rajong a testemért, hanem érzem is, hogy tényleg imádja a husisabb részeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!