Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van/szeretnétek olyan játszótá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van/szeretnétek olyan játszótársat akivel csak az izgalmakat élitek meg?

Figyelt kérdés

Pár évig volt egy olyan lány haverom akivel csak ilyen különböző izgató "játékokat" nyomtunk együtt, de egyébként nem nagyon tudtunk a másik életéről semmit, nem ismertük egymás barátait, stb..

A lényege az volt , h mindketten kiélhessük a titkos vágyainkat anélkül h erről bárkinek beszélni kelljen és esetleg kockáztassunk h kiderül.

Ilyenek pl mint szex különböző nyilvános helyeken, pucérkodás itt-ott, szexuális töltetű feladványok teljesítése stb.. :D

2015. szept. 13. 01:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem rossz ötlet :D L/20
2015. szept. 21. 01:57
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Egy megbízható,szerető társat annál inkább.
2015. szept. 21. 06:41
 13/20 A kérdező kommentje:
9: mi szól ellene? :O
2015. szept. 21. 21:46
 14/20 anonim ***** válasza:

Óóó, nekem ez szerintem tetszene :P

20/L

2015. nov. 13. 12:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Ilyen csaj nekem is kell :P
2015. dec. 2. 00:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Én igazán perverz vagyok,ezért az igazån izgis/perverz dolgokat a pårommal szeretném megélni,ehez a sexpartneri bizalom nekem kevés volna.

persze örülnék egy olyan partnernk akivel azért lehet izgi dolgokat kiprobálni,de csak finoman.Az igazi minden fantáziámat kiélem sexhez nekem kapcsi kell.

2015. dec. 2. 00:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Oh, oh! Nem lesz ennek jó vége! Szerintem is jobb egy megbízható, fix partner, akár izgalmas, akár nem!
2015. dec. 2. 02:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy szerető. Lazább változata a szexpartner. Nem találtál fel új dolgot.
2016. okt. 8. 23:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretnék ilyen lány barátot! :)
2016. okt. 18. 22:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon izgató lenne, ha szabadon megoszthatnánk és kiélhetnénk egymással perverzbe hajló vágyainkat. Fiú-lány egyaránt szóba jöhet, persze a vegyes csoport lenne a legjobb, nemcsak párban, többesben változatosabb játékokat lehet játszani.
2016. okt. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!