Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/szeretnétek olyan játszótársat akivel csak az izgalmakat élitek meg?
Pár évig volt egy olyan lány haverom akivel csak ilyen különböző izgató "játékokat" nyomtunk együtt, de egyébként nem nagyon tudtunk a másik életéről semmit, nem ismertük egymás barátait, stb..
A lényege az volt , h mindketten kiélhessük a titkos vágyainkat anélkül h erről bárkinek beszélni kelljen és esetleg kockáztassunk h kiderül.
Ilyenek pl mint szex különböző nyilvános helyeken, pucérkodás itt-ott, szexuális töltetű feladványok teljesítése stb.. :D
"szexuális töltetű feladványok teljesítése "
pl ?
Lehet benne lennék ilyenbe... és akkor nem kéne egy kapcsolatot kockáztatni, ha a másiknak ez kiábrándító. Elgondolkoztató...
24/F
Én is gondolkodtam ezen... sokkal könnyebb lenne egy ilyenben lenni. Sajnos pasiválasztás terén elég peches vagyok, mert mindig perverzebb voltam a párjaimnál. De persze kitartottam a kapcsolat mellett, mert szerelemmel voltam vele. És hát elég rossz amikor nem tudom kiélni a vágyaimat és pont az szól le, akinek támogatnia kéne.
Szóval marad az elfojtás.
De gondolkodtam, hogy egyszer inkább így kéne indulni. Keresni egy férfit aki benne lenne a mókákba. Megélni ezeket a dolgokat. Bár több dolog is ellene szól. :/
Ez izgin hangzik. Ilyenben én is benne lennék.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!