Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti mindig ragaszkodtok ahhoz, hogy sötét legyen?
Figyelt kérdés
Úgy értem szex közben. Számomra úgy annyira nem izgató, szeretném látni a párom. Volt barátnőm korom sötétet csinált :/2015. szept. 12. 23:39
1/10 anonim válasza:
dehogy :D ritkán szexelek sötétben.. néha izgalmas tud lenni a változatosság, de szeretem látni a másikat közben :)
valószínűleg valami baj volt az exbarátnőd önértékelésével..
2/10 anonim válasza:
Nem, tőlem süthet hét ágra a nap, lehet félhomály, vagy sötét (de mondjuk pont a koromsötétet szeretem ilyenkor a legkevésbé).
A barátnőd mennyire tartja szépnek magát, mennyire van megelégedve a saját testével?
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt az oka, mert bár nem volt tökéletesen elégedett magával, de önbizalom hiányos sem volt. Most már nem vagyunk együtt mert kidobott, de engem nagyon zavart ez a dolog. Míg megtaláltam az óvszert lankadni is kezdett, ami meg marha kellemetlen volt.
2015. szept. 12. 23:49
5/10 anonim válasza:
Nem. Legalább félhomály legyen, ha nem több fény.
6/10 anonim válasza:
Megértelek kérdező, ugyan ezt éltem át. Gátlásos nőt soha többé!!
24/F
7/10 anonim válasza:
nem, dehogy. Az ideális fényviszony számomra a félhomály, de a fényes nappal történő együttlétekkel sincs problémám.
8/10 anonim válasza:
Nem ragaszkodom hozzá, sőt. Sosem csináltam/csinálnám koromsötétben.
9/10 anonim válasza:
En szeretem ha eg egy lampa. Vagy latom a masikat nekem ez izgato :)
Nappal is ezert szeretek szexelni. Van pici vilagossag :)
Altalaban ezek a lanyok szegyellik a testuket vshy sajat magukat hogy mit hogyan csinaljanak.. 24l
10/10 Sunshinedoll válasza:
Nem. Nekem tök mindegy, milyen a világítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!