Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ejakuláció után mennyi idő múlva tudok ismét ejakulálni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő mire "újratöltődök"? Fontos lenne.2015. szept. 12. 19:46
1/19 anonim válasza:
Nem az ejakulacio hanem az a lenyeg milyen hamar tud felallni a fzaod.
Nekem eleg kb 2-3perc.
2/19 A kérdező kommentje:
Nekem hamarabb is. De ha elélvezek akkor ugyanúgy tudod a következő orgazmusnál ejakulálni vagy azért kell hozzá egy kis idő mire megint ejakulálok?
2015. szept. 12. 19:48
3/19 anonim válasza:
Ha mar kielegultel altalaban a kobetkezo elvezesig tovabb birod mint az elsonel.
5/19 A kérdező kommentje:
De nem erre vagyok kíváncsi >< kb mennyi idő mire visszatermelődik a sperma?
2015. szept. 12. 19:54
7/19 A kérdező kommentje:
A pi.csába >< ez biztos?
2015. szept. 12. 19:57
8/19 anonim válasza:
Attól függ.
Én pl ha csak 6-7 percig csinálom, akkor mivel nem annyira intenziv az orgazmusom kevesebb cucc jön ki belőle, és utána még 1-2 5perces menetig jön, utána nem.
Viszont ha ilyen 40 percig csinálom, akkor az összes kijön egyszerre, utána kb semmi.
9/19 anonim válasza:
kb fél óra múlva készen a patron az új lövésre!
10/19 anonim válasza:
probald ki b_szod mi honnan tudjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!