Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hányévesek voltatok, amikor először láttatok puncit? Milyen érzés volt?
Amikor kisbabaként kijöttem biztos láttam anyámét.
De ha arra gondolsz amire emlékszem is akkor az 10 év körül volt telefonon küldözgettük egymásnak.
Ha meg a valós puncit kérdezed akkor 18 évesen.
6 körül lehettem amikor a szomszéd kislányt megcsípta a puncijánál a darézs, és odajött, és mutatta nekem a nagyobb fiúnak, hogy nézzem emg milyen mert megcsípte a darázs, én néztem volna szívesen, de az anyja ott volt, és mondta neki hogy az engem nem érdekel! Mekkorát tévedett!
Azután nem sokkal egy osztály társamét, később már nagyobb lányét, de még kislánynak számított. /én is kicsi voltam/ Utána már a kamaszcsintalanságok jöttek.
Sorra jönnek a privát kérdések, hogy hány évesek a lánytestvéreim:
35, 31
Szóval véletlenül sem 13 éves hüly3gerekek való!
Oviban sokszor bementünk a lány wc-re. ott láttuk a lányokét, de csak azt tudtuk, hogy a fiúknak fütyijük van a lányoknak meg puncijuk.
De hogy mi is az a fütyi és a punci és a pisilésen kívül mire való várni kellett rá vagy 10 évet :D
áldott jó 3-4 éves kisded időszak. Ajánlani tudom 15-16 éves korig azt a "tudományt" a tudatlan tiniknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!