Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum általában csak egy szál bugyiban van itthon, és előttem is így járkál. Szerintetek ez normális egy anyától?
Ebben mi a gáz?
Nem értem.
Nem perverzió, nem kell nudistának sem lenni hozzá.
Családon belül az, hogy egymás előtt nem vagyunk szégyenlősek, az nem ciki.
Hót nyugodtan bemegyek fogat mosni ha anyám zuhanyzik, és nem akarom/tudom megvárni, míg végez.
Egyébként meg a szüleink láttak eleget meztelenül, takarították is a szaros seggünket életünk első 1-2 évében. És ez még csak egy.
Szóval ez a családon belüli szégyenlősködés álszent dolog.
Nincs ebben semmi gáz. Aki ezt állítja az meg egy divatlapokon, finomkodó filmeken nevelkedett idióta.
Egyáltalán miért jössz zavarba attól, hogy anyádat meztelenül látod???
A párom is így mászkál!
A fia előtt! Nekem egy kicsit gáz! Meg tudlak érteni.
#15 és #22 leírta a véleményem
Sajnos az elmúlt 25-30 évben visszafelé haladt a világ, a 80-as években még sokkal kevésbé volt konzervatív a közfelfogás Magyarországon (is), és nem volt ekkora prűdség, az emberi test sokkal természetesebben volt kezelve, a meztelenség sokkal kevésbé volt így körbehisztizve, hiszen mind annak születünk. Csakhát az angolszász prüdéria, ami az angolszász médiaiparral (magazinok, mozi) nálunk is fő ízlésformáló lett, megtette a hatását. Nekik ugyanis nagyon is az az érdekük, hogy a meztelenség valami hűha dolog legyen, különben nem tudnák eladni pénzért, termékként.
Nálunk se szégyenlősködött előttem se apám, se anyám, se nővérem, nincs is semmi görcsöm ezzel kapcsolatban, mint sok családban, ahol bevonulnak a fürdőszobába átöltözni. Tök jó dolog úgy felnőni, hogy még a kérdés sem merül fel benned, hogy az valami különleges dolog, hogy apád farkát vagy anyád punciját (egyáltalán puncit vagy farkat) látod. Egyébként is abból jöttél ki.
A meztelen test csak a házastársra tartozik.
Ennyit erről.
Mivel az anya az apával nincs jó viszonyban, más családtag előtt menőzik a meztelen testével. A fiú ergo csak egy bútordarab a lakásban, akitől teljesen úgy otthon van az anya, mint ha ott se lenne.
Erről is ennyit.
Szánalmasok azok az anyák, akik képtelenek egy normális párkapcsolatot kialakítani és abban megmaradni, és utána meg a gyereküket saját maguk részének tekintik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!