Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknak jobb érzés az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak jobb érzés az anális szex, mint punciba élvezni?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják,hogy szűkebb,ezért jobb az anális szex,mintha simán punciba dugnák a farkukat. Szerinted?

2015. szept. 11. 06:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Amellett, hogy nyilván valóban szűk, még egy igazán szűk puncinál is érezhetően szűkebb, a másik, amiért "jobb", az éppen az, hogy ritkábban van ilyen, mint punciba, és így mindig nagyon izgalmas és különleges. ;)
2015. szept. 11. 16:32
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

Utolsóval biztos nem létesítenék semmilYen kapcsolatot.

Aki szerint a segglyuk jobb a puncinál, azt hagyjuk meg a melegeknek, és azt ő biztos nagyon fogja élvezni. :)

Vajon látens homoszexualitással kell együtt élned, vagy kicsi farokkal, hogy neked már csak a végbél az élvezhető?

2015. szept. 11. 19:48
 13/20 Joe.38 ***** válasza:
27%
Jobb èrzès ? Jobb. Szexelhet nyugalomban nem.kell a gyerektartàstól aggodni. Ami bizony nem.jàtèk. Ma csak nőkre bízni csak e kèrdèst veszèlyes. A nók e.területen megbizhatatlanok ès àtverősök. Gyerek fogamzàst àtengedni csak nekik ? - no az felelőtlen viselkedès. Magàval ki..ba..szó pasi tesz olyat csak aki nem.ismeri milyen egy 20 èvig tartó gyerektartàs fizetèsi kötelessèg. Sitt is jàrhat èrte. Ma ez nem egy vicc azaz legyintünk rà. Mindenèt elveszti vagy soha meg se szerezheti. Egy èletre nyomor lesz a lète. Punci szex jó. De gumi szörnyü. Anèlkül meg ba.. ro..mi rizikós. . Marad a popi. Hisz egy ember többször szexel mint ahàny utódot akar. Hisz a szex nem az utod nemzèsről.szól csak főleg nem. Azaz az egy èlvezeti forràs ezèrt teszi.
2015. szept. 12. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:

# 9

"A barátja szerintem ezt nem megcsalásnak fogta fel."

Függetlenül attól, hogy a barátnőd hogy tudja feldolgozni a történteket, meg együtt marad-e ezzel a pasival, szerinted lehet azt "megcsalásnak" tekinteni, ha egy nő ÖNKÉNT mond igen arra, és megy bele abba bármilyen okból, hogy 2+1 felállásban szexeljen egy másik nő bevonásával, teljesen függetlenül attól, hogy az a harmadik fél amatőr, vagy hivatásos örömlány?

Ja, és azt hiába írom, hogy igaz vagy sem, nem hiszem, hogy ha itt névtelenül leírom, az sokat számít. :D Egyébként is bocs a sok beszédért, csak úgy éreztem valamiért, hogy "meg kell védenem" a barátnőmet. :)

2015. szept. 12. 08:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem: nem minden esetben sőt..... F.
2015. szept. 12. 12:57
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
nem jobb,más a szűkség persze jobb,mert intenzivebb...de azért a punci az igazi.
2015. szept. 12. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

egyén függő. engem sexuálisan egy csöppet sem izgat egy s€gglyuk...

32/f

2015. szept. 13. 07:38
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

sokkal jobb popsiba élvezni egy lánynak...sokkal !

18/F

2015. okt. 2. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Sose prbáltam, nem is akarom.

Engem sexuálisan csöppet sem izgat egy s£gglyuk...

34/f

2017. jan. 4. 11:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem az átlagnál nagyobb van ezért én nagyon örülök neki ha néha a lányok megengedik. Eddig kevés olyan lánnyal találkoztam, aki ezt megengedi főleg a méreteim miatt (hátrány is tud lenni!), de azért néha összejött és fantasztikus érzés. Viszont én sem mondanám azt, hogy jobb lenne egy édes kis puncinál !! Annál nem sok minden van, ami jobb lenne !!
2017. aug. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!