Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek milyen a 22cm-s farokméret?

Figyelt kérdés
21/f
2015. szept. 10. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Hazugság :D
2015. szept. 10. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, gyakorin mindenkinek ekkora, szóval nem nagy szám.

Csajoknak meg olyan sz r a szemmértékük, hogy a 14-15 centikre szoktak nekik a faszik bemondani 17-18-at, 17-18-ra meg 20-22ket, és simán elhiszik.

Amúgy meg ha tényleg ekkora lenne, 21 évesen nem itt kérdezősködnél, hanem döngetnéd szét vele a nőket :D

2015. szept. 10. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: ha a Páromnak kéne méretet választanom, akkor sokkal inkább a fele lenne a kívánság, mint 22.

De nyugi, kapsz majd másmilyen válaszokat, én ilyen kis különc vagyok a saját szempontjaimmal és méret preferenciámmal.

2015. szept. 10. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
... "barátnőm" viccelődve szokta előadni, hogy "ha megváltozol megöllek, ha elhagysz felkoncollak" (érdekes hanglejtéssel, mint egy sorozatgyilkos). Isten lányos külső mellé megdobott 26+ cm-vel és ez nem a saját szubjektív véleményem. Lenne inkább 18-20!! ^^
2015. szept. 10. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Exemnek akkora volt, fájt... Ha nem tudod használni akkor mindegy mekkora. Nem szabad tövig nyomni, vad szex nem fog menni, viszont én imádom ha feszíti a puncimat
2015. szept. 11. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!