Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem leszophattak a bulin? (röviden ljjebb)
voltam szombat este bulizni, de berúgtam és nem nagyon emlékszem mindenre
utána és azóta is fura érés érzek a farkamnál, és lehet a bulin volt valami
vissza is mentem még hétfőn és megkérdeztem a pultost, hogy látott-e engem, emlékszik-e rám azt mondta, igen, mert 4 nővel is voltam és eléggé betépve, majdnem ki akart dobatni
szerinteetk leszophattak engem?
# 19
Ahhoz, hogy az orvosi vizsgálat során megállapítsák, hogy van-e valami betegséged, és szükség esetén megfelelő kezelést kapjál, nem szükséges arról beszámolnod, hogy úgy berúgtál, hogy azt sem tudod, mit történt veled, annyit is elég mondanod, ha rákérdeznek, hogy volt egy alkalmi szexuális kapcsolatod (lehet olyan szempontból jelentősége pl. annak, hogy mikor történt, hogy minden fertőzésnek más a lappangási ideje, illetve más az az időszak, amikor szerológiai vizsgálattal már kimutatható vérből, mert már kellő mennyiségű antitestet termelt a szervezet (ez az un. ablakperiódus), így mondjuk ennek az információnak a tudatában képesek tanácsot adni abban, hogy mikor érdemes bizonyos vizsgálatokat elvégeztetned.
A példa kedvéért, ha már felmerült benned:
Vizsgálatra érdemes elmenned, máskor meg észnél lenned, és felelősségteljesebben viselkedned, de azért ezt a HIV dolgot túlparáznod sem kéne, és már a halálodat vizionálni.
A vizsgálattól meg végképp nincs értelme parázni, azok az orvosok, akik ilyen helyen dolgoznak, naponta több tucat ilyen beteget látnak el, ez a dolguk, annál cifrább dolgokkal sem tudnád őket meglepni, ami veled valójában történt.
Az #5ös válaszolónak:
Pp.300. § (1) Ha a bíróság vértulajdonság vizsgálatot vagy a származás megállapításához szükséges más orvosszakértői (élettani) vizsgálatot rendel el, a vizsgálat tűrésére bármelyik érdekeltet kötelezheti.
Tehát, ha a bíróság rendeli el, akkor nem tagadhatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!