Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem leszophattak a bulin? (röviden ljjebb)
voltam szombat este bulizni, de berúgtam és nem nagyon emlékszem mindenre
utána és azóta is fura érés érzek a farkamnál, és lehet a bulin volt valami
vissza is mentem még hétfőn és megkérdeztem a pultost, hogy látott-e engem, emlékszik-e rám azt mondta, igen, mert 4 nővel is voltam és eléggé betépve, majdnem ki akart dobatni
szerinteetk leszophattak engem?
én hiv-es lehetek??
jaj nekem, most akkor mi lesz ha elkaptam?? meg fogok halni?
és egy szűrőállomáson mit tesznek?
megnézik a farkamat?
Te mit csináltál biológiaórán? Vért vesznek, nem az általad feltételezetten leszopott farkadat nézik. A vérplazmát elemik.
De ha valami rendellenes elváltozást látsz a péniszeden, akkor menj el a bőr és nemibeteggondozóba.
Miből gondolod, hogy a lányok fertőzöttek lehettek? Idegenek voltak?
"A DNS teszt műtéti beavatkozásnak minősül, szóval nem köteles elmenni."
Nem tudom, hogy ez az információd honnan származik, de nem így van.
Ha így lenne, akkor egyetlen olyan férfi sem lenne kötelezhető gyerektartás fizetésére, aki úgy gondolja, hogy semmilyen formában nem kíván hozzájárulni a saját gyereke felneveléséhez, illetve puszta életben tartásához, és úgy gondolja, hogy legyen inkább a közös gyerekükkel járó minden anyagi és egyéb felelősség és teher kizárólag az anyáé, és ugyanúgy kénytelen lenne mondjuk egy férj a felesége mástól fogant gyerekét a sajátjaként felnevelni, vagy tartásdíjat fizetni utána válás esetén, mert ugyanilyen alapon a kiskorú személy anyja dönthetne úgy, hogy nem vethető alá a vizsgálatnak a gyerek, így a férj nem indíthatna pert apaság vélelmének megdöntésére, amire ma lehetőséget biztosítanak a jogszabályok.
Szerintem te is tudod, hogy mindkét helyzet abszolút igazságtalan lenne és alapvető jogaitól fosztana meg embereket, szóval abszurd lenne, ha ez nem lenne törvényileg úgy szabályozva, ahogyan.
Amennyiben egy férfi nem ismeri el önként az apaságot, az anya kérelmére a bíróság jogi úton elrendeli a DNS vizsgálatot, amin az férfi köteles megjelenni. Ha a vizsgálat kizárja az apaságot, a DNS vizsgálat díját az anya, fordított esetben az apa köteles megtéríteni utólag, illetve rajta jogi úton behajtható, ha ennek önként nem tesz eleget.
Ami meg a "műtéti beavatkozást" illeti: 15-20 évvel ezelőtt is egy sima vérvételből nyertek DNS mintát a teszthez, ma pedig már "nyálmintából", pontosabban igazából hámsejteket nyernek olyan módon, hogy egy fültisztító pálcikához hasonló mintavételi pálcikát néhányszor végighúznak a száj nyálkahártyáján.
Gondolom, te is belátod, hogy ez nem minősül műtéti beavatkozásnak.
Ha esetleg érdekel, erről itt olvashatsz részletesebben:
és a nemibeteg gondozóban megnézik a farkamat?
én még nem mutattam meg orvosnak, de nem is akarom, mi van ha egy idős nénike lesz az orvos
és megkérdezik mitől van, akor mit mondok, hohy nem emlékszem
talán elmúlik pár nap múlva így is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!