Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, kellemetlenül éreznétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kellemetlenül éreznétek magatokat ha a barátnőtök spriccelve élvezne el?

Figyelt kérdés
Velem már előfordult párszor, de attól tartok, hogy a barátom azt hiszi, hogy bepisilek. Nem is merem annyira elengedni magam szex közben már. Soha nem tett még rá megjegyzést. Nem hülye, jártas ilyen témában, 23 éves, de nem tudom, hogy ez a fiúk körében mennyire ismert dolog, én csak úgy jöttem rá, hogy mi történik, hogy rákerestem miután először megtörtént.
2015. szept. 9. 23:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

én nem hiszek ebben

szerintem ezek a lányok tényleg bepisilnek

aki járatos a témában linkeljen már valami tudományos dokumentumot hogy mi ez a folyadék mi termeli és melyik lyukból jön

hagy okosodjak énis

2015. szept. 10. 03:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Azonnal elvennélek feleségül
2015. szept. 10. 06:01
 13/26 anonim ***** válasza:
nalam volt mar spriccelos parszor. a pasim megvolt orulve mekkora orgazmust adott nekem... :)
2015. szept. 10. 08:20
 14/26 anonim ***** válasza:

Imádnám minden pillanatát!

24/F

2015. szept. 10. 08:29
 15/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan zuhanyoztasson meg engem! Imádom a spriccelős orgazmust.
2015. szept. 10. 08:38
 16/26 anonim ***** válasza:
én örülnék neki, de nekem még nem sikerült.
2015. szept. 10. 08:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá, találni fogsz sokat. :)

Egy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez  csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

2015. szept. 10. 09:18
 18/26 anonim ***** válasza:
34%

11 vagyok

azóta utána néztem

[link]

ezt a cikket találtam értelmesnek amiben elég jól leírják a kísérletet

viszont ebből számomra az első elképzelésem látszik beigazolódni miszerint vizelet ami kijön a nőkből

esetleg a vizeletben van egy elhanyagolható mennyiségű váladék a Skene mirigyből

de ez nem változtat azon hogy legnagyobb része a húgyhólyagból származó vizelet

sőt bizonyos esetekben meg ezt az elenyésző pici váladékot sem tudták kimutatni csak simán vizeletet

2015. szept. 10. 09:26
 19/26 anonim ***** válasza:

Az orgazmussal együtt járó folyadék milyensége szerintem marhára mindegy. A lényeg az, hogy marha jó érzés a nőnek akivel vagy. :D

Egyébként meg egyáltalán nem zavarna.

26/F

2015. szept. 10. 09:36
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
Volt ilyen csajom. És kösz, de soha többet nem kérnék belőle! Ilyet csak az szeret aki még nem próbálta. Utána csak nyűg egy ilyen csaj!
2015. szept. 10. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!