Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kellemetlenül éreznétek magatokat ha a barátnőtök spriccelve élvezne el?
én nem hiszek ebben
szerintem ezek a lányok tényleg bepisilnek
aki járatos a témában linkeljen már valami tudományos dokumentumot hogy mi ez a folyadék mi termeli és melyik lyukból jön
hagy okosodjak énis
Imádnám minden pillanatát!
24/F
Keress rá, találni fogsz sokat. :)
Egy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a folt elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.
11 vagyok
azóta utána néztem
ezt a cikket találtam értelmesnek amiben elég jól leírják a kísérletet
viszont ebből számomra az első elképzelésem látszik beigazolódni miszerint vizelet ami kijön a nőkből
esetleg a vizeletben van egy elhanyagolható mennyiségű váladék a Skene mirigyből
de ez nem változtat azon hogy legnagyobb része a húgyhólyagból származó vizelet
sőt bizonyos esetekben meg ezt az elenyésző pici váladékot sem tudták kimutatni csak simán vizeletet
Az orgazmussal együtt járó folyadék milyensége szerintem marhára mindegy. A lényeg az, hogy marha jó érzés a nőnek akivel vagy. :D
Egyébként meg egyáltalán nem zavarna.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!