Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / férfiak, nektek bejönnek az ilyen alakú csajok, vagy ez már túl vékony? (Kép lenn)
Amugy a ducibb kép kicsit photoshoop szagú.
Am őseink a Villendorfi Vénusz alkatú nőket tartották termékenynek , szülésre alkalmasnak, és szexinek.
Jó akkora segg kicsit már túlzás, de azért szerintem szép is lehet egy terebélyes hátsó :)
Pardon rossz helyre ment :) Ide ment volna :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
5:
Szóval mert találtak egy dagadt nőszerűséget ábrázoló szobrot, ezért az fix, hogy abban a korban az volt a szexi?
Ha most történne valami katasztrófa és találnának párezer év múlva egy napjainkból származó RANDOM művészeti tárgyat, amin emberábrázolás van, akkor meg arról lenne kötelező azt gondolni, hogy a mai ember azt tartotta vonzónak?
Fejezzégek már be a privát küldözgetést, nem érdekel kinek mi az ideálja, sőt, sem lány, sem kínai nem vagyok.
Amúgy én is ducibb hátsókat is szeretem.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!