Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van köztetek olyan aki nem kedveli a mélytorok techinkát?
Mivel már több mint 5 éve élünk párkapcsolatban a párommal, kicsit ellaposodott a szex. Így arra gondoltam, hogy megpróbálom valahogy felrázni egy kicsit a dolgot valamivel, amit még nem próbáltunk. Kaptam egy tippet, miszerint a férfiak nagyon tudják élvezni a mélytorok technikát, így tegnap este megpróbálkoztam vele. Elsőre ment mindenféle gond nélkül (ami meglepett, mert azt olvastam több helyen hogy nem mindenkinek olyan könnyű), viszont nem váltottam ki azt a hatást amit vártam. Nem volt semmi különleges reakció. Kérdeztem tőle, hogy jó-e neki, azt mondta (nem túl lelkesen) hogy igen, de nem tudom hogy azért mondta-e mert nem akart megbántani vagy csak tényleg nem volt neki ennyire extra élmény. Kérdésem az lenne, hogy van-e köztetek olyan aki nem szereti ezt a fajta orális kényeztetést?
23/N
Ez eddig kimaradt nekem...:'(
Amúgy kérdezz rá úgy is,hogy nem szex közben vagytok. De ne stresszeld,tedd hozzá azt is,hogyha van valami amit szeretne,azt is mondja meg.
Én is imádom!
Este meg is fogom kapni. :-)
Nekünk is nehezem ment de most már könnyen leveszi torokra.
Én egyszerűen nem élvezem az orális szexet. :( Szép látvány, meg előjátéknak jó, de bármit csinálnak vele, elélvezni nem tudok, csak punciban.
24/F
Nekem volt egy tapasztalatlan, de lelkes barátnőm.
Ő is csinálta, de nem volt olyan élvezetes, mint amikor beleéléssel csinálta normál úton.
Volt egy ribizlivel is dolgom, ő megerőltetés nélkül, csak bk 5 centit bekapva többszörösen jobb volt.
Szóval szerintem technikát kéne fejlesztened csak.
Akár néha lehetnél szexi is. Gondolok egy szép ruhára, kihívó viselkedésre(te mászol rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!