Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland során mi a jó annak a lányban, ha csak leszop?
"Valószínűleg nem kíván téged, de nem akar paraszt lenni"
Te kívánod a férfit, de nem akarsz paraszt lenni, ezért úgy gondolod az a jó, ha csak neki szerzel örömet? :D Te nem vagy normállis.
Ez egy hatalmas nagy baromság, egy elferdült látásmódú "lánytól". Remélem nem sok ilyen éretlen... izéé járkál a világban.
Bár a mai férfiak az ilyeneket szeretik.
#11- Egyetértek, úristen, #10-es te nagyon kattant vagy.
Mi a f#sz, az ilyen orális fixációk ribik miatt kerülnek oda a férfiak, hogy már elvárják ezt a fajta magatartást a nőktől és " Az a jó nő , aki ezt csinálja ! " - Hát a nagy lóf#szt, kedveseim, ha minden férfi ennyire meghűlyül idővel, akkor elintézem én magamnak és mehet mindegyik az ilyen rib#ncokhoz, akik aztán versenyre szopnak :)
Évekkel ezelőtt volt az Emke környèkèn egy csinosan öltözött csaj ....ez úgy este 10 után hajnalig zajlott ..ès kikezdett minden krapekkal azzal az okkal hogy juj nem tudok ma dugni mert èppen megvan a menszesze. De kis lovagom lespangliz hogy a homlokod behorpad.....Na ez kellett a sok begerjedt hapsinak aki jött ès kemèny volt a cerkàja azt mind lespanglizta ......ment a híre a Taxisok között is oda ment mindenki míg nem kiderült a titok mièrt szeret spanglizni a csaj! Kèrem egyszerű a vàlasz mert nem csaj volt hanem egy köcsög buznyàk aki csajnak volt öltözve ès ha dugàsrol lett volna szo kiderült volna hogy kèrem keserű a csokolàdè! Mindenkivel smàrol tapperol de ha a férfi a bugyiban akart kotoràszni gyorsan a kezére lett csapva hogy jujuj uj most nem lehet mert megvan a bajom de lespanglizlak hogy a homlokod behorpad....
Lehet kedves kèrdezö nàllad is volt smàr meg tapper de mikor szobakerült volna a dugâs csak spangli lett mert egy fiú vitte vèghez a szerelmi lègyott oràlis hancurjàt? Ki tudja de mèg te se tudod mert ott annak idejen az Emkènèl is sokan vissza jártak spanglizni ingyen mert nem tudtàk hogy egy férfi aki büvèszkedik a farkakkal...vajon te is àlldozat vagy ? Persze te is azt mondod hogy neeeem mert ràjöttèl volna de elárulom neked ott az emlènel is sokat lekönnyitett ès senki nem jött rà míg valaki el nem fecsegte mert nagy varàzsló volt a köcsög ami miatt nem bukott le! Mielőtt megjegyzés hogy jaaa akkor tèged is lespanglizott illetve engem.....elàrulom NEM mert hallottam es tudtam mert megmutattàk hogy erre figyelj de ha nem mutatjâk meg èn is be ültem volna a hintàba mert nagyon be volt öltözve ès messziről jol nézett ki ès állítólag nagyon jol is spanglizott azèrt is jártak vissza hozzà, míg valaki ràjött ès visszament ès elverte de nagyon hogy kórházba került ès utánna nem mén vissza oda. De hogy máshova esetleg jàrt arról nem szól a krónika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!