Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megesik, vannak köztük szépek.
Persze látni kellene.
Szerintem nagyon egyszerű fogyni, és megtartani, csak el kell határozni. Én 170 centis srác vagyok, és 90 kilóról fogytam 74-re fél év alatt, évekkel ezelőtt. Elhatároztam. Simán megcsináltam. Annyit kellett csinálni, hogy nem zabáltam, mint a sok kövér barom :D Nem futottam nem sportoltam. Egyszerűen keveset ettem (900-1000 kcal naponta) és kész. amikor lementem 75-re akkor emeltem a kalóriabevitelt és kész. ennyi az egész. sem anorex nem vagyok se semmi. Amúgy csak szólok, hogy igen, a 900 kcal NAGYON kevés mennyiségű kaját takar. Fél normálebédnyit egész napra leosztva. figyelj, hogy ne cseszd szét a gyomrod: inkább 4x egyél egy nap, de kicsit. este semmi süti. Ja még valami :D mindent ettem hambit sütit krumplit. az is butaság, hogy kerülni kell... CSAK KEVESET!!!
. És ma már simán húzódszkodom, feszes a hasfalam, kisebb a fenekem, slimfit ingek jönnek rám, és csak annyit kellett tennem ,hogynem sírok hogy jajj a genetika. Bullshit. Az modnjuk a kövérek 1%-ánál kifogás. Meg pajzsmirigy betegség... ilyenek vannak, az szívás. De valójában csak elhatározás kérdése a fogyás.
Nagyon sok múlik inkább a kisugárzáson és a személyiségen.
Én azért kedvelem a duci lányokat, mert legtöbbször nagyon vidámak, mosolygosak és van egy tündérien ennivaló kisugárzásuk.
Aztán vannak a morgós, bunkók akik annyira utálják a saját testüket, hogy az utálatuk ráterjed az emberekre, az egész világra, és így olyan taszító a kisugárzásuk.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!