Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi nincs minimum...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nincs minimum 180-185 cm és a farka nincs 15-16 cm, akkor kisebbségi komplexusa van legtöbbször?

Figyelt kérdés
És most csak a leginkább minimumnak tartott értékekről beszéltem a magasság és farokméret tekintetében.
2015. szept. 7. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor nekem ezért nincs kisebbségi komplexusom
2015. szept. 7. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:

40 centis a pöts öm, noha csak 157 centi magas vagyok.

Most akkor érezzem magam rosszul vagy sem?

2015. szept. 7. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Én mindkét kritérium alatt vagyok picivel. Magasságom úgy érzem oké, mert a 170 cm magasabb lány nekem mar nem vonzó. A farokamnal volt idő mikor zavart, most mar nem érdekel. Más generáció vagyunk, 25 ev fölött a nőket mar ezek a dolgok kevésbbé érdeklik, legalábbis ez a tapasztalatom. De ennyi erővel, akkor minden nőnek kisebbségi komplexusa kellene lenni, ha saláta-puncija van, vagy nincs feszes c melle.
2015. szept. 7. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is írhattam volna...

A válasz : IGEN

170 cm vagyok és a péniszem 14 cm és 3,8 cm vastag

Betegesen kisebbségi komplexusom van !

Úgy gondolom, hogy ha egy férfi, boldogulni akar pszichés gondok nélkül az életben - életet, a csajozásra, a párkapcsolatra gondolok - akkor legalább 177-178 cm magasnak kell lennie, és legalább 16 cm-es hosszú és 4-4,5 cm-es vastagságúnak kellene lennie a pénisznek.

Én középsuli óta küzdök ellene, azaz 15 éves korom óta, most 28 éves vagyok szűz...de az a tény hogy szűz vagyok, az zavarna a legkevésbé.

14 éves korom óta nem nött semmim !!!

Anyám most 150-155 cm között van. Állítólag 158 cm volt..

Apám 165 cm körül van. Állitolag 168 cm volt...

Ő miattuk lettem ilyen, mivel anyám nem választott legalább átlagosat. Apámnak meg nem szabadott volna gyereket csinálni.

2015. szept. 11. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!