Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ettől jogosan félek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől jogosan félek?

Figyelt kérdés
Azért is félek ismerkedni, mert - akár diszkóban való összegabalyodásról, akár komoly kapcsolatról lenne szó - félek, hogy ha arra kerül a sor, a pasi nem akar gumit használni. Márpedig én anélkül nem szexelek, és attól tartok, hogy ő viszont ennek ellenére is akarná a szexet, erőszakkal...
2015. szept. 5. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha sikerül ekkora bunkókkal összegabalyodnod, akkor jogosan. Egyébként nem.
2015. szept. 5. 21:53
 2/9 RRR ***** válasza:
82%

nem

normális férfiakat keress

2015. szept. 5. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy honnan tudjam, hogy milyen valójában? Az elején még mindenki a jó oldalát mutatja.
2015. szept. 5. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Igen, minden férfi egy erőszakos mocsok, aki csak dugni akar, azt is keményen, persze. Ne vedd már be ezt a feminista maszlagot. Ha egy fiúnak azt mondod hogy nem akarod, akkor nem fog leütni, elrabolni, és a pincébe zárni évekre. Hidd el.
2015. szept. 5. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Oersze,de lehet következtetni. A ffiak általában nem szeretik a gumit,de ha valakit szeretsz,meg ő is téged,megértheti,hogy ez szükséges,míg mindkét fél részéről kialakul a bizalom.
2015. szept. 5. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk,én úgy szoktam,hogy a kialakult kölcsönös bizalom után szexelek. Ez ma halálosan maradi dolog.
2015. szept. 5. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem szexelnék random nőkkel gumi nélkül az biztos, de szerintem nem csak én vagyok ilyen.
2015. szept. 5. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Én utálok gumival szexelni, de sose kényszerítettem senkit arra, hogy gumi nélkül ezáltal beletörődtem abba hogy csak gumi.

Egy éjszakás kalandnál meg pláne.

2015. szept. 5. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem diszkókban kéne ismerkedni, ahová válogatott gyökerek járnak.

Ahogy fentebb írták, először kialakul egyfajta bizalom, aztán lehet dugni. És tényleg nem kéne bevenni ezt a mocskos femi propagandát.a Férfiak jó része nem egy erőszakos állat.

Az pedig elég önző dolog, hogy elvárod, hogy valaki évekig gumit húzzon.

2015. szept. 6. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!