Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem elhanyagolható 2cm?
A méret függ azért az izgalmi állapot fokától is. Lehet, hogy az eddig 14-15 centiméteres szerszámod egy másik csajra simán megnő 17 centiméteresre.
Tudod... Ha jó az alany, jó az állítmány. ;)
Nekem 17 cm.
Ezt teljesen normálisnak, jónak érzem.
Ha 14-15 cm lenne, akkor úgy érzem már lennének komplexusaim a méretem miatt.
21/F
Nekem 14 cm-es péniszem van.
Eddig volt 9 szexuális partnerem, és eddig mindegyik imádta. :D
Volt itt egy hozzászólás, hogy nem a méret a lényeg, hanem, hogy hogy használják. És ez mellett az se elhanyagolandó, hogy a férfi önző-e vagy nem. Hiába van valakinek 20 cm-es ha csak arra figyel, hogy ő elélvezzen, azt meg le se szarja, hogy a nőnek jó volt-e. Nekem például volt párom, akit már az előjátéknál 2-3 orgazmusig el tudtam juttatni. És ugye ott még nem számít egyáltalán mekkora a pénisz. :)
Lehet a 20 cm-estől egy orgazmust se kapott volna szex közben. :)
Valahogy én is ezen a véleményen vagyok/voltam.
Én eddigi egyetlen partneremet képes lettem volna órákig kényeztetni, imádtam, gondolom ez így lesz egy esetleges új hölgy esetén is. És ott még tényleg nem számít a méret.
Azt is elfogadom szó se róla, hogy van akinek a nagyobb méret jön be, csak jó pár elolvasott kérdés után jutottam arra a megállapításra, hogy sokak szerint ez a pár cm eget rengető különbséget jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!