Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem elhanyagolható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem elhanyagolható 2cm?

Figyelt kérdés
Nekem 14,5-15 cm a péniszem. Sok olyan kérdést olvasok, magam is tettem fel már ilyen kérdést. Akinek 17 cm arra már azt írják tökéletes, aki azt írja 14-15 cm, az meg hát elmegy kategória. Most 2 cm tényleg ennyit számit vagy ez csak valamiféle "lélektani" határ?
2015. szept. 4. 14:57
 1/7 Linó03 ***** válasza:
Nem tudom, mások hogy vannak vele, én úgy, hogy inkább kisebb legyen a statisztikai átlagnál, mint túl nagy. De van olyan, aki a nagyot kifejezetten szereti, én nem rajongok érte. Szerintem amúgy nem a méret számít, ha nem ahogy már sokaktól is olvastam: a használata.
2015. szept. 4. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:

A méret függ azért az izgalmi állapot fokától is. Lehet, hogy az eddig 14-15 centiméteres szerszámod egy másik csajra simán megnő 17 centiméteresre.

Tudod... Ha jó az alany, jó az állítmány. ;)

2015. szept. 4. 16:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Abszolut igaz. Ha eppen ram jon hogy magamhoz nyuljak, es sokaig elhuzom ezzel is gyakorolva eles bevetesre:) , akkor a vegen azert nagyobbnak nez ki.
2015. szept. 4. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem 17 cm.

Ezt teljesen normálisnak, jónak érzem.

Ha 14-15 cm lenne, akkor úgy érzem már lennének komplexusaim a méretem miatt.

21/F

2015. szept. 4. 16:18
 5/7 Lilalili ***** válasza:
minél kisebb annál jobb!
2015. szept. 4. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 14 cm-es péniszem van.

Eddig volt 9 szexuális partnerem, és eddig mindegyik imádta. :D

Volt itt egy hozzászólás, hogy nem a méret a lényeg, hanem, hogy hogy használják. És ez mellett az se elhanyagolandó, hogy a férfi önző-e vagy nem. Hiába van valakinek 20 cm-es ha csak arra figyel, hogy ő elélvezzen, azt meg le se szarja, hogy a nőnek jó volt-e. Nekem például volt párom, akit már az előjátéknál 2-3 orgazmusig el tudtam juttatni. És ugye ott még nem számít egyáltalán mekkora a pénisz. :)

Lehet a 20 cm-estől egy orgazmust se kapott volna szex közben. :)

2015. szept. 5. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Valahogy én is ezen a véleményen vagyok/voltam.

Én eddigi egyetlen partneremet képes lettem volna órákig kényeztetni, imádtam, gondolom ez így lesz egy esetleges új hölgy esetén is. És ott még tényleg nem számít a méret.

Azt is elfogadom szó se róla, hogy van akinek a nagyobb méret jön be, csak jó pár elolvasott kérdés után jutottam arra a megállapításra, hogy sokak szerint ez a pár cm eget rengető különbséget jelent.

2015. szept. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!