Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti lefeküdnétek egy 80 kilós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek egy 80 kilós csajjal?

Figyelt kérdés
Nagy a melle, meg a háj alatt izom is van, az arca sem rossz, plusz a haja is tök szexi, de nem tudom hogy milyen lenne. Vagy van aki pont az ilyenre gerjed?
2015. szept. 3. 17:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy csak kb 78kg vagyok, plusz épp fogyni próbálok, de ez kb tökmindegy
2015. szept. 3. 20:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Na, ezt benéztem, azt hittem, te a hezitáló pasi vagy. Akkor viszont nyugi, sok pasinak bejön az ilyen alkat.
2015. szept. 3. 20:24
 23/26 A kérdező kommentje:
😂😂😂 Nyugi, akárki akármit mond, nem fogok megsértődni/hisztizni/nyavajogni. Nem véletlenül írtam így. Különben nem mondtatok volna igazat. És különben is büszke vagyok, mert 80+ról indultam kb 1 hete
2015. szept. 3. 20:33
 24/26 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, kedves kérdező, hogy te vagy az első nőlény, aki többnek mondta magát két kilóval, mint amekkora valójában?

Amúgy ha nem híztál az arcodra annyira, akkor az elég sokat számítana (legalábbis nálam).

2015. szept. 3. 21:36
 25/26 anonim ***** válasza:

Helyes, ügyes vagy!

Mellesleg megjegyzem, rengeteg srác keres itt duci barátnőt, partnert.

2015. szept. 3. 22:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Persze, ha mellé 2 méter 10 centi magas.
2015. szept. 4. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!