Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik a jobb ha egy lány nehezen vagy könnyen kaphato? Miért?
Figyelt kérdés
Irjatok kort is ha lehet:)2015. szept. 2. 20:41
1/8 anonim válasza:
könnyen kapható lányok sokkal jobbak szexre, de párkapcsolatra viszont a nehezen kaphatóak
27F
2/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
Az a jó, ha egy lány önmagát adja és jól érzi magát. Nem a jégkirálynőt és nem az útszélit. Nem kell szerepeket játszani.
3/8 anonim válasza:
Kettő között.. ne feküdjön le velem az első este de 1-2 hónapnál ne akarjon tovább várni 23F
4/8 Dreed válasza:
akiért küzdeni kell,az sokkal élvezetesebb szerintem. és többre is tartom.
Ha meg csak alkalmira kell,azt már lassan bárhol lehet találni..
22/F
5/8 anonim válasza:
ha már az elején nehezen kapható akkor nem is szereti a szexet és később frigiddé válik és kevesebb lesz vele a szex
de akinek ez kell hát
nekem inkább nimfomániás a kedvencem
azok irhatnak is
megoldom a problémájukat :-o :-D ;-) :-D
6/8 anonim válasza:
Nekem könnyen, másnak nehezen :p
7/8 anonim válasza:
Ha bejövök neki, akkor ne játssza már az elérhetetlent, mert keresek mást.
8/8 anonim válasza:
Az őszinte láűnyok a legjobban akik ha tetszel nekik vagy vágynak egy jó kúrásra könnyen kaphatóak ha nem akkor semennyire. Nem ettől lesz vonzó/értékes egy lány egy intelligens pasinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!