Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan élnek nemi életet a menekültek a tranzitzónákban?
ők is állatok mint a kecske, birka stb, megoldják ezt te is tudod nagyon jól
különben kit érdekel.
És ki akadályozza meg őket? Még sátrak is vannak, félre tudnak vonulni elvileg.
Egyébként amíg maguk között csinálják, engem nem érdekel a dolog. Például tarthatnak tőlem több feleséget is, ha ez nekik így jó. Csak minket hagyjanak békén, hozzánk ne merjenek nyúlni.
Ezért kéne minden esetben elkerítve tartani őket 24 órás őrizet alatt. Az ügyük érdemi elbírálásáig pedig nincs kijárás sem a táborból, ne vegyülhessenek az emberekkel. Illetve ha megkapja esetleg a menekültstátuszt, akkor később is szigorúbb szabályozás alá kellene essen. Például ha molesztál vagy zaklat egy helyi nőt, akkor mérlegelés nélkül, automatikusan repül haza, akár az egész pereputtyával együtt. Ha ez valóban így lenne, és következetesen be is lenne tartva, akkor hamar leszoknának arról, hogy azt hiszik, nekik mindent szabad...
Én még 1 nőt sem láttam köztük.
Szóval vagy ratyiskodnak, vagy maguknak verik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!