Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők miben másabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők miben másabb érzés egy kicsi méret helyet (12-15 cm) helyett nagyobb (18-21/5-6 cm) méretű szerszámot érezni a puncitokban?

Figyelt kérdés
mi volt eddig a legkisebb és vékonyabb és a legnagyobb és legvastagabb szerszám a puncitokban? Melyik volt a legjobb?

2015. szept. 2. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Annyival másabb, hogy a hosszabb, pláne vastagabb jól kitölt, és isteni érzés, én a kisebbet meg sem érzem, mert alapból elég könnyen tágulok és már szültem is.

Amúgy meg a kicsi az folyton kicsúszkál és egyes pozíciókat ugye el is feledhetünk mert kéne hozzá a megfelelő hossz.

Ráadásul én élvezem ha a méhszájamat döfködni. Na, ahhoz kell vagy 16 centi minimum.

Ettől függetlenül nem ez alapján választok partnert, hiszen ismerkedéskor nem is tudom, de nagyon boldog vagyok hogy a jelenlegi párom mérete számomra tökéletesen megfelelő.

2015. szept. 2. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Én még nem voltam nagyobbal, csak olyannal, aki a kisebb kategóriába esett. Velük is nagyon jó volt, viszont így sok pózt nem tudtunk kipróbálni, ezért van egy kis hiányérzetem, de ennyi. Velük is isteni. :)
2015. szept. 2. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
12-es Na ha nem lennének ilyen odaadó nők akkor a kis farkú férfiak már fől is köthetnék magukat mert soha nem szexelnének. Nagyon sok férfi keresi hogy találjon olyat mint te vagy!
2015. szept. 2. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván mi sem egységes, szabvány méretű puncival gördülünk le egy gyártósorról, plusz túl az egyéni anatómiai különbségeken, mindenkinek lehetnek olyan egyéb szempontjai, ami miatt egy bizonyos méretet preferál, vagy tart ideálisnak, függetlenül attól, hogy ez fontos, vagy huszadrangú szempont számára a párválasztásnál.

A két, általad leírt méret közti különbség számomra baromi nagy különbség fizikai érzetre, mert a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha a Párom pénisze az 5-6 cm mérettartományban lenne átmérőre, akkor nem tudnánk szeretkezni, és még az 5 cm sem lenne határeset sem, mert ilyen szempontból nagyon nem vagyok átlagos.

Szóval nekem a kb. 12 / 3,5 méret a Párommal a valós gyakorlatban = általában 3-4 nagyon intenzív hüvelyi orgazmus egy szeretkezés alatt. :-))

18-21/5-6 cm pedig = farkas póz :-((

2015. szept. 2. 15:47
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
14es. értékes hüvelyed van!!
2015. szept. 2. 15:49
 16/17 anonim válasza:
75%
Le kene elotte mernem a pasiet h lassuk, neked mekkora? Hulye vagy????
2015. szept. 4. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Isteni szűk puncid lehet, szivesen megtapasztalnék egy ilyen érzést❤️

2022. szept. 5. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!