Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor az első nemi aktusnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor az első nemi aktusnál átszakad a szűzhártya az mennyire fog vérezni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel most tervezzük és nagyon kíváncsi lennék hogy mennyire fog neki vérezni. A leginkáb azt szeretném megtudni hogy fog-e annyira vérezni mikor menstruál? Illetve még azt,hogy mennyire fog ez fájni neki? (Gondolom valamennyire azért csak fáj).

18/L és 19/F

A hasznos,értelmes és érdemleges válaszokat előre is köszönöm,illetve természetesen azokra mennek is a zöld kezek! ;) Nagyon fontos hogy ezt pontosan megtudjam.

2015. szept. 1. 22:44
1 2
 11/15 Scav ***** válasza:
90%
Arra figyelj, hogy sok lánynak nagyon fájhat elsőre. Lehet az a jobb, ha ő van felül és ő irányít, mikor mennyire engedi be. Mert bár így is fáj majd neki, de legalább kicsit kevésbé, mert biztonságban érzi magát azzal, hogy te csak fekszel és ő az irányító. Nem kell erőltetni semmit. Ha nem megy be, az se baj, meg kell nyugtatni, majd legközelebb. Ne legyél türelmetlen.
2015. szept. 1. 23:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A beamhatolas nem ment konnyen fajt is a probalkozaz. Pedig fel voltam izgatva. Kerdezte is hogy megalljunk, mondtam nem.

Atszakadt, fajt, utana mar nem, inkabb a bokdoses es atszakitas kellemetlen.

Viszont en rohadtul vereztem. Nagyon. Nem mint amikor az ujjadat elvagod, hanem mint amikor kb. pont megjon este es felallsz majdnem. A farka, a mellkasa, a combom mind verez volt. Kertem idot rendbeszedni magamat aztan folytattuk. Nem volt rossz, de nem is nagyon extra.

Mostani baratommal mar megtanultam elelvezni, de lehet azert volt nekem rossz anno, mert meg most is eleg szuk vagyok es hat az elso volt raadasul eletemben a legnagyobb...

2015. szept. 2. 01:03
 13/15 anonim válasza:
Hat nekem ver az nem volt egyalltalan, az elso alkalommal nagyon fajt szinte nem is elveztem korulbelul 3-4 alkalomnal kezdtem elvezni is de ez szemelytol fugg. Azt mondanam hogy ne legyel tul gyenged mert lehetseges h nekem azert tartott ilyen sokaig.
2015. szept. 2. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
Szegény lány! Mekkora ostoba farok dugta meg először. Remélem, azóta már kidobott!
2016. szept. 2. 13:29
 15/15 Deflohelp ***** válasza:
100%

Páromnak csak annyi volt, mint egy menstruációs ciklus legvégén szokott.

Összahajtott törülközőt tegyetek alátok, biztos ami biztos.

2016. szept. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!