Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek az utcán a pasik hány százalékát tartjátok jóképűnek?
Nem nagyon szoktam százalékot számítani.
Mivel van párom, nem is nagyon szoktam nézegetni őket. Viszont azért ha látok egy kifejezetten vonzó fiút, azért felkapom a fejem. De az valóban elég kevés, aki már ránézésre is tetszik, nehéz is így eldönteni, és sokszor csalóka.
Hát én kocsival járok, így nem nagyon van alkalmam az utcán nézegetni a pasikat. Meg mivel van párom ezért nem is nézem őket, de egy-két alkalommal már láttam relatíve helyes pasit.
És hogy a kérdés kettő az egyben mivoltától ne kanyarodjunk el, még véleményt is mondok rólad privátban. Küld a képet :)
24/L
Férfiként írok: ez így elég nehéz kérdés, amúgy meg volt olyan, hogy szórakozóhelyen a csaj jött oda, hogy igyunk valamit és mihez lenne kedvem, máskor meg kinéztem valakit magamnak és úgy elküldött, hogy majdnem sírva fakadtam a profizmusától :D
De szerintem elég kicsi százalék lehet, mert amikor megismersz valakit, az sokat dobhat a megítélésen, úgymond megszépít a személyiséged, de lehet az ellenkezője is, amikor a szépfiú full retard szöveggel nyomul, örül a csaj, hogy a srác nem vizel maga alá :D
Sok átlagos pasi van, de csak egy-egyet látok naponta, akire tényleg azt mondanám, hogy igazán jóképű.
Ha nem egy 15 éves suhanc vagy, akkor még véleményt is mondhatok. (26)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!