Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat miért zavarják annyira a lábfétis témájú kérdések?
Haggyuk az anált...fujj kakis lesz s vége.
Az csak homároknak való.
Engem nem zavarnak, de azért láthatóan elég széles a skála az ilyen vonatkozású kérdéseknél, és meg tudom érteni, hogy ha valaki nem egyformán viszonyul ahhoz a kérdéshez, hogy a pihe-puha talpainkkal okoznánk-e orgazmust a barátunknak, ha ő erre vágyna, vagy mennyire tartanánk furának, ha a talpunkat akarná puszilgatni és nyalogatni, illetve mondjuk (amire épp tegnapról emlékszem), benne lennénk-e, hogy egész napi harisnya viselés után, hogy a barátunk vágyainak megfelelően kellően szagosak legyünk itt-ott, fürdés nélkül szexeljünk, aztán az általa a harisnyás talpunkra juttatott spermát a makkjával a "szájunkba lapátolja".
Nálam egy ilyen kérdés önmagában még roppant kevés ahhoz, hogy kiüsse a biztosítékot, legfeljebb rácsodálkozom, hogy mennyiféle, számomra szokatlan dologra vágyhat valaki, de azt is meg tudom érteni, hogy valakiből ez már kivált olyan reakciót, hogy "Fú, ez milyen már!"
Lábfétisesként mondom hogy a büdös láb nagyon visszataszít, de hát nem vagyunk egyformák. Én szépen,
tisztán szeretem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!