Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányokat miért zavarják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat miért zavarják annyira a lábfétis témájú kérdések?

Figyelt kérdés
Egyszerűen, ha egy ilyen kiírásra kerül, akkor ha egyáltalán van reakció, az totál ellenséges.

2015. aug. 31. 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Ezt én se értem de az anált az szeretik ne aggódj,pedig az sokkal undoritóbb
2015. aug. 31. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

Haggyuk az anált...fujj kakis lesz s vége.

Az csak homároknak való.

2015. aug. 31. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Talán azért, mert Ők ezt visszataszítónak tartják. Én mint ilyen fétistől mentes személy szintén ferde szemmel nézek erre...
2015. aug. 31. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Talán mert az egyik legfurább, ám mégis meglepően gyakori fétis.
2015. aug. 31. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar!
2015. aug. 31. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarnak, de azért láthatóan elég széles a skála az ilyen vonatkozású kérdéseknél, és meg tudom érteni, hogy ha valaki nem egyformán viszonyul ahhoz a kérdéshez, hogy a pihe-puha talpainkkal okoznánk-e orgazmust a barátunknak, ha ő erre vágyna, vagy mennyire tartanánk furának, ha a talpunkat akarná puszilgatni és nyalogatni, illetve mondjuk (amire épp tegnapról emlékszem), benne lennénk-e, hogy egész napi harisnya viselés után, hogy a barátunk vágyainak megfelelően kellően szagosak legyünk itt-ott, fürdés nélkül szexeljünk, aztán az általa a harisnyás talpunkra juttatott spermát a makkjával a "szájunkba lapátolja".

Nálam egy ilyen kérdés önmagában még roppant kevés ahhoz, hogy kiüsse a biztosítékot, legfeljebb rácsodálkozom, hogy mennyiféle, számomra szokatlan dologra vágyhat valaki, de azt is meg tudom érteni, hogy valakiből ez már kivált olyan reakciót, hogy "Fú, ez milyen már!"

2015. aug. 31. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem zavarnak a lábfétisesek szimplán ha valaki megkérdezi hogy nekem tetszene-e az a válaszom, hogy nem, felállna a hátamon tőle a szőr. Az oldal lényege hogy akárki válaszolhat.
2015. aug. 31. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Lábfétisesként mondom hogy a büdös láb nagyon visszataszít, de hát nem vagyunk egyformák. Én szépen,

tisztán szeretem. :D

2015. szept. 1. 15:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert prűdek, és/vagy mert félnek odaadni a lábukat egy férfinek, h kényeztesse mert mi van ha büdös. :D
2015. szept. 1. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy milyen kérdésről van szó. Ha valaki idegenként random lányokon akarja kiélni akármilyen fétisét, vagy koszos-büdös lábas kérdéseket tesz fel, az magának keresi a bajt. Sajnos az ilyen kérdések vannak többségben, a témát nem ilyen visszataszítóan megközelítők általában nem kapnak annyi negatív reakciót, legfeljebb trolloktól.
2015. szept. 1. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!