Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lábfétis most már trend?
Nekem lábfétisem van, nincs benne semmi rossz. NEm most trend régen is az volt már.
Egyébként neked az semmi rosszat nem tartogat csak örömet okoznál vele a partnerednek.
Nem trend, hanem mindig is sok férfinek volt ilyenje, csak most már szabad kimondani. Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy "trend". A legtöbbünknek óvodás korában kezdődött az egész, gondolod, hogy gondolt bárki akkor arra, hogy mi lesz a trend és mi nem? Aki lábfetises, az egyszerűen így született. Nincs ezen mit beszélni. Olyan, mint a hetero-/homoszexualitás. Trendből senki nem lesz az.
Örülj neki, hogy foglalkoznak a lábaiddal. A lábbal verést nem biztos, hogy elsőre kérném, de nyalogatni simán. Ne mondd már, hogy nem jó érzés neked! Amúgy meg sosem értettem, hogy az ilyen emberek hogy nem nyavajognak mondjuk az anál miatt. Ha valami, akkor szerintem az undorító. És veszélyes is, mindkét félnek.
Mindig szerettem a női lábakat kényeztetni, de nálam ez nem abból áll, h gyere vadidegen csaj és verd ki a farkam velük. :D
Óvodás koromtól érzem ezt a késztetést, de nem csak én úgy néz ki. :D Trend lenne? Nem hinném!
F/33
Arra nem gondoltál bele, hogy legalább nem kell az action végén azon görcsölnöd, hogy "terhes vagyok avagy sem"?
A lábfétis téma 6× jobb dolog, mint pl.: egy análmániás téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!