Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lábfétis most már trend?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábfétis most már trend?

Figyelt kérdés
Legalább a harmadik pasival futok össze egyéjszakás kalandon, aki menet után/előtt megkér, hogy verjem ki neki a lábammal. Mindig nemet mondok, akkor meg úgy néznek rám, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne és én vagyok a prűd, amiért nem hagyom össze majonézezni a talpam. Nem tudom, nagy általánosságban bevállalósnak tartom magam, de ez valahogy nem fekszik nekem. Ez most divat lett, mint egy időbe az arcra spricc vagy csak én választottam szerencsétlenül sorozatba?

2015. aug. 20. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
divat vagy sem, nekem sem jön be. pedig én vagyok az akitől az anyukád óva intett.
2015. aug. 20. 22:51
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem az Analis szex a divat most,az tetszik ugye?
2015. aug. 20. 22:54
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

Nekem lábfétisem van, nincs benne semmi rossz. NEm most trend régen is az volt már.

Egyébként neked az semmi rosszat nem tartogat csak örömet okoznál vele a partnerednek.

2015. aug. 20. 22:55
 4/17 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudom, engem is borzasztóan irritál a lábfétis. Pedig már elégítettem ki férfit lábbal, de amióta egy csomó lábmániás pasival futok össze, azóta kifejezetten irritál a dolog. Pedig sokféle fétist el tudok fogadni, a barátomnak is van egy csomó (szerencsére a lábfétis nincs közte), de ez egyszerűen idegesít!
2015. aug. 20. 23:16
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Furak vagytok ti nok. Nemhogy ertekelnetek, hogy a pasinak mindenetek tetszik, meg a budos talpaitok is, amikor egesz nap a harisnyaban is rohad...:D Meg, hogy szepnek talaljuk a labujjaitokat, labfejeteket. Ehelyett nyafogtok, hogy ne legyen majonezes a talpatok....:D
2015. aug. 21. 09:26
 6/17 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire trend azt nem tudom, de egyéjszakás kapcsolatban tuti nem kérném a nőt erre, még ha imádom is a női lábfejeket kényeztetni. :D
2015. aug. 21. 11:35
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem trend, hanem mindig is sok férfinek volt ilyenje, csak most már szabad kimondani. Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy "trend". A legtöbbünknek óvodás korában kezdődött az egész, gondolod, hogy gondolt bárki akkor arra, hogy mi lesz a trend és mi nem? Aki lábfetises, az egyszerűen így született. Nincs ezen mit beszélni. Olyan, mint a hetero-/homoszexualitás. Trendből senki nem lesz az.

Örülj neki, hogy foglalkoznak a lábaiddal. A lábbal verést nem biztos, hogy elsőre kérném, de nyalogatni simán. Ne mondd már, hogy nem jó érzés neked! Amúgy meg sosem értettem, hogy az ilyen emberek hogy nem nyavajognak mondjuk az anál miatt. Ha valami, akkor szerintem az undorító. És veszélyes is, mindkét félnek.

2015. aug. 21. 13:20
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
A lábfétis nem trend, hanem egy elég izgalmas szexuális preferencia. A nyavalygó, beképzelt, ostoba pcsák elszaporodása a trend.
2015. aug. 21. 15:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindig szerettem a női lábakat kényeztetni, de nálam ez nem abból áll, h gyere vadidegen csaj és verd ki a farkam velük. :D

Óvodás koromtól érzem ezt a késztetést, de nem csak én úgy néz ki. :D Trend lenne? Nem hinném!

F/33

2015. aug. 21. 15:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondoltál bele, hogy legalább nem kell az action végén azon görcsölnöd, hogy "terhes vagyok avagy sem"?

A lábfétis téma 6× jobb dolog, mint pl.: egy análmániás téma...

2015. aug. 21. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!