Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lábfétis most már trend?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábfétis most már trend?

Figyelt kérdés
Legalább a harmadik pasival futok össze egyéjszakás kalandon, aki menet után/előtt megkér, hogy verjem ki neki a lábammal. Mindig nemet mondok, akkor meg úgy néznek rám, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne és én vagyok a prűd, amiért nem hagyom össze majonézezni a talpam. Nem tudom, nagy általánosságban bevállalósnak tartom magam, de ez valahogy nem fekszik nekem. Ez most divat lett, mint egy időbe az arcra spricc vagy csak én választottam szerencsétlenül sorozatba?

2015. aug. 20. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem, a trend az a biszex lány vagyok, az anál szex, stb. :D
2015. aug. 21. 23:02
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

A fétisek sose voltak trendek. A férfiakban már kisfiú korukban, ivarérett koruk előtt kialakul, hogy mire vágynak, és aztán hamar tudatosodik is bennük, legfeljebb vagy mernek beszélni róla, vagy nem.

Mostanában nyitott liberális világ van, az internetről szabadon áramló, könnyen hozzáférhető információ mindenről, - az emberek rájöttek hogy a vágyukkal nincsenek egyedül, mernek beszélni róla. De vágyakat, fétiseket senki sem katalógusból választ magának, és eldönti, hogy "holnaptól erre fogok izgulni". Ekkora baromságot, hogy a férfiak szexuális szokásokat divatból fel tudnak venni, csak szexuálisan és érzelmileg éretlen nők képzelnek beléjük.

.

Összefeküdni egyéjszakás kalandokban annyira vadidegenekkel, hogy előtte még csak nem is beszélgettél velük, és alap dolgokat sem tudsz róluk, de legalább (ha má csak szexre kell) a szexuális érdeklődéseiteket őszintén megbeszélnétek -- na ez a trend.

2015. aug. 22. 07:26
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Sok férfinak van lábfétise.. okát ne kérdezd, mert nem tudom. :) De nem trend.. óvodás koromban észleltem én is.
2015. aug. 24. 00:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem trend. Amióta az eszemet tudom, szeretem a női lábakat. És ha tudnák azok a nők, akiket ez taszít, vagy irritál, hogy milyen jó, amikor azzal foglalkozik egy férfi?!

Egyébként meg azt látom, hogy ha nem is minden nő, de legalább a 90%-uk próbálja szépíteni a lábát, lábujjait, körmeit. Szóval fontosnak tartja. Vajon miért? És miért turkálnak vele az asztal alatt? Ennyi...

2015. aug. 31. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem csizmafétisem van
2015. szept. 1. 05:38
 16/17 anonim válasza:
kicsi koromtool imadom es minden vagyan nyalizni piszilgatni minden evben alig varom a nyarat h nezhessem a papucsokban a női lábujjacskakat :)
2015. okt. 18. 00:48
 17/17 anonim ***** válasza:
nincs ezzel semmi baj, csak tantrikusan éljétek meg:))
2015. dec. 14. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!