Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha benedvesedtek és a nedv rá megy a bugyitokra az hagy sárga nyomot?
ma a barátnőm bugyiján vettem észre a sárga foltot.
de kb 2 napja múlt el a havija. lehet az is?
kérek mindenkit hogy komoly választ írjon. előre is köszönöm.
Igen tusom hogy van tisztasági. de ő Nagyon is igényes nő. attól még hogy nem használ tisztaságit.
Köszönöm a válaszokat.
#3. válaszolónál a pont...
Ez milyen undorító szokás, hogy a folyást a bugyiba.....? Hát fúúúj! Betétet lehet cserélni, de bugyit nem fog mittudomén óránként...
Az is lehet, hogy gomba, vagy akármi!
Miért van "tönkretéve" egy bugyi, ami puncinedves lett? Nem lehet kimosni? Meg ez fújj, miért nincs benne betét... hát akkor a betét lesz lesz olyan, nekem ne magyarázza meg senki, hogy óránként vált betétet.
Na, de a kérdésre válaszolva, igen, lehet az a nedv sárgás is, pláne menzesz után két nappal. Ez még nem kóros.
Épp elég akkor elviselni a betétet, amikor megvan, nemhogy még azon felül is.
Én teljesen igényes nőnek tartom magam, nem hordok tisztasági betétet, de rendszeresen tisztálkodom, mindennap cserélek fehérneműt, van hogy kétszer is egy nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!