Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni a szeretői "kapcsolatba"?
Megadatott a lehetőség hogy egy pasival legyek aki nagyon vonz engem. Rendszeresen szexelni akar velem, csak van barátnője ami zavar engem. Kérdeztem hogy nem félne hogy lebukik vagy nincsen lelkiismeret furdalása, de azt mondja megold mindent, meg mással már csinált ilyet.
Igaziból engem zavar így a dolog, viszont jó lenne vele szexelni.(Nem várom hogy együtt legyünk rendesen, nem azért mennék bele)
Mit tegyek?
20/L
Lanykent necces belemenni. Ha jo.lesz vele a szex, akkor beleszeretsz. Mindegy mit hiszel vagy gondolsz, ha kedves lesz veled es jo a szex, akkor hamarosan szerelmes leszel, mint a nagyágyú. Es akkor jon az önalázás. Soha nem lesz egy nyilvanos megjelenes, soha egy kezfogas az utcan, soha egy baratnak bemutatas vagy ha igen, akkor az egy k...nak fog nezni. Es raadasul rombolod az erkolcsi ertekrended is.
Gondolj bele, mi lenne ha forditott lenne a szituacio. Szerelmes vagy ebbe a ferfiba es a baratnoje vagy. Minden tokeletes vagy eppen nem, de egyutt vagytok es szereted. Mit gondolnal es hogyan ereznel, ha megtudnad azt, amit most ajanlott neked ez az ember es azt ahogy te hezitalsz rajta.
Es ha egiggondoltad, akkor donts. Ha zavar, akkor kesobb is fog, ha nem akkor pedig rombolod a szemelyiseged.
Nem eri meg.
Igen igazad van. Persze hogy zavar hogy barátnője van. Ő általában csalja a barátnőit.
Hát valószínűleg tényleg nem éri meg akkor nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!