Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyik lánnyal több órát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik lánnyal több órát bírtam, a jelenlegivel percekig sem, miért?

Figyelt kérdés
Élvezhet el valaki attól idő előtt, hogy izgatónak találja a másikat? Bár előző barátnőm is felizgatott, de a jelenlegi párom mindent visz nálam, még sem hiszem, hogy ez okozná. Van bennem egy kisebb megfelelési kényszer is, de régen is volt, még is sokáig bírtam. Lelki okok is közrejátszhatnak, első barátnő után csalódtam az emberekben és a nőkben, máshogy látom őket és sokkal inkább kételkedem abban amit mondanak, vagy kimutatnak felém. Bizalom nélkül viszont nincs jó szex sem. Ez is közrejátszhat. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2015. aug. 29. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ja.

Üdv a klubban tesó!

2015. aug. 29. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki kell várni, hogy csak szexuálisan izgasson, mert a teljesítnénykényszer még impotenssé is tehet. Idővel kialakul a kölcsönös bizalom egy párban, addig próbáld valahogy húzni- halogatni a dolgot. Nagyon sok mostanában az ilyen jellegű kérdés itten, erre csak az a válaszom, aki csak egy percig bírta, és aki másfél óráig, az is én voltam, és rájöttem hogy uralnom kell a helyzetet, nem panaszkodtam sehol, mert ha mind a kettőre képes vagyok valamikor, akkor beteg nem lehetek, legfeljebb pszichésen nem voltam topon néha.
2015. aug. 30. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A megfelelési kényszer pont okozhat korai magömlést. Pont a bizalom, a megértő, elfogadó környezet az, ami hosszú távon megoldja a szexuális zavarokat. Lehet, hogy a jelenlegi partnered nem ilyen, nem érzed részéről az elfogadást, vagy csak nem érzed.
2015. aug. 30. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy mondani szokás: a kémia.

És hát az előbb említet megfelelés, bizalom, ilyenek ...

2015. szept. 2. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!