Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szexelnek a nagyobb hasú emberek?
Az utóbbi hónapokban felrántottam pár kg-ot.
Azóta kajak nem férek oda a puncihoz rendesen... Mivel a kis srác sem egy "néger méret", így állandóan kicsúszik.... Mi van ilyenkor ? :D
Lovagold meg vagy menjetek le kutyaba. Akkor nem zavar a hasad.
18/L
Feküdj hanyatt és a hölgy foglaljon helyet a kényelmes párnázott Harley Davidson nyeregben. Nálunk leginkább így ment. Aztán egyszer rátaláltam a "harcosok étrendjére" Akkor
120 kiló voltam most 90 és már finoman látszik a hasamon a fölső 4 kocka, úszógumi még azért van de az eldobott 30kg miatt nagyfokú életminőség javulást értem el!
(nem cseszegetésből mentem el a fogyásos irányba de nálam is ilyen gondok voltak mint amire a kérdés irányult, még az is súlyosbító tényező volt hogy az asszony is felrántott egy 10-est ami nem akkora baj, de így már én sem tudtam mozogni tőle rendesen és kiestem rendszeresen)
u.i.:
A fogyástól nyertem így szemre 2-3 centi hasznos részt amit korábban a szeméremdombra rakódott zsiradék benőtt.
Hát, akkor marad a paci egyelőre... Csak már ég a pofám :D
Na, mindegy. Igyekszem lepasszolni, hogy ne legyen útba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!