Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megnéznétek, hogy a szüleitek hogy szexelnek? F
Ezt most elképzeltem, milyen lenne: Nézed, közben popcorn a kézbe és nagy bekiabálások: "Lökjed neki fater! Nincs még teljesen bent, látom ám, hogy van ott fél centi! Tövig vazze, én is így sikerültem! Húzzad-toljad! Csak ennyi? Anya még be se nedvesedett! Száraz, mint a szám egy másnapos reggelen! Köpj oda neki! NA! KÖPJ MÁR ODA! Ez az... Most told neki. Mondom, hogy tövig! Gyorsabban! Gyerünk már, még nem vagy nyugdíjas! Az még 10 év... Ez az. MI AZ HOGY BECSÍPŐDÖTT? Kifogás az van, mi? Na jól van, szálljál le anyáról én meg hozok inni, mert te is kitikkadtál, látom. Egész életedben nem dolgoztál ennyit, mi? Most hogy van felügyelet, be voltál szarva... Na megyek aludni, holnap felelünk és még nem tanultam semmit. F_szom a 4. osztályba..."
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!