Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Nem akarok bőgni!
Hüvelyi orgazmusnál mindig elsírom magam. Nem fájdalom vagy szomorúság miatt. A sírás csak úgy jön magától, nem tudom megállítani. Nem is tudom körbeírni, hogy mit érzek ilyenkor. A volt párommal utána mindig jót nevettünk, de mikor először volt ilyen alkalom, nagyon megijesztettem szegényt. Ha lesz párkapcsolatom, nem akarok kellemetlen szitut ebből...
Fiúk! Titeket ez mennyire zavarna/rémisztene el? Nagyon gáz, ha egy nő elsírja magát az orgazmustól?
Volt barátnőmnek is volt ilyene csak nem mindig. De neki csiklói orgazmusnál is.
Nem zavart, csak elsőre nem értettem de elmagyarázta, hogy valószínűleg a sok stressz így jött ki rajta.
Kedves #5-ös válaszoló!
Ugyan azt érzem szinte, mint a volt partnered. Nekem is ilyenkor felerősödtek az érzelmeim az akkori párom iránt. Olyankor mindig úgy éreztem, hogy mindennél jobban imádom.. :)
Csajszi ezt más tanulná.
Nekem akkor volt ilyenem,ha femomenális volt,és szerettem. Imádta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!