Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a férfiak, hogy nem kellenek nekik a műnők, amikor valójában az olyanokért vannak oda?
Azért a "műnőket" sen kell egy kalap alá vonni. Sokan vannak, akik csak nincsenek megelégedve magukkal és szeretnének pl picit nagyobb melleket... Attól még lehet ezt is nyugodtan tenni, nem fb-n mutogatni és ettől függetlenül még a műnő is lehet egy kedves, szerethető ember.
Én szerencsére azért elégedett vagyok magammal, nem kell kés alá feküdtnöm, csak elmondtam erről a véleményem. Amúgy meg nagyon sok olyan lány is ezt csinálja, akik nem műnők...
Na most.... Én sminkelek, nagyok a melleim, de nem hinném, hogy műnő lennék.
Amúgy tényleg: miért akarsz te obszcén kommenteket meg lájkokat ezerszám? Ez komolyan számít?
Van rengeteg srác, aki komolyan gondolja ezt.
Meg vannak azok, akik nem merik bevallani, mert bizonyos körben ciki lenne bevallani. Nálunk is volt rengeteg srác suliban, akik így oltották, úgy oltották egymás között a tipikus műcsajokat, hogy hú, nem kéne, mert milyen buta meg minden, de a végén meg nekik csapták a szelet, mert azért jó a segge.
Azért kezdjük már el észrevenni, hogy kinek mi meg miért tetszik... Ha te olyan embert akarsz magad mellé, akinek az ilyen nők tetszenek, akkor az a te problémád.
Az asszony se műnő, nincs hatalmas melle, se tökéletes alakja, de imádok rajta mindent. Emellett talán még én is éppen vállalható vagyok... /Állítottak már meg utcán csajok a szemeim miatt./
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!