Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tudom szabadban veszélyes a szex, mert elkaphatunk betegségeket. Ha sátorban szexelünk akkor is?
Szexuális úton terjedő betegségeket egy ötcsillagos szálloda lakosztályában is pont ugyanannyi eséllyel lehet elkapni ugyanattól a partnertől, azt meg őszintén szólva nem értem, hogy önmagában attól, hogy a szabadban szexel valaki, milyen olyan betegségeket kaphatna el, amit egy kirándulás vagy piknikezés alkalmával ne kaphatna el.
(Én elég sokat jártam, járok a természetben, kirándulok, kempingezem, de soha semmi olyan betegségem nem volt, ami ezzel összefüggött volna. Az egyetlen, amire egyáltalán gondolni tudok lehetséges veszélyforrásként, az egy esetleges kullancscsípés.)
Az én esetem is igazolja a feltevésedet, hogy veszélyes a természetben szeretkezni:
Életem első együttlétekor, a városszéli kiserdőben a csajt belefektettem a szarba.
Két év múlva, ugyan ott, egy vaddarázs csípte meg a valagamat. Allergiás vagyok a csípésre.
A rudi mellett összeszedtem két kullancsot...
Nem is volt kényelmes egy tuskón az erdőben...
# 9
Ebben a cikkben olvastál bármi olyat, ami a szabadban, vagy sátorban történő szex veszélyeivel kapcsolatos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!