Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk miért türelmetlenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért türelmetlenek ennyire?

Figyelt kérdés

Három hónapja ismerjük egymást és állandóan a szex témát hozza fel amit én még korainak tartok.A nyáron múltam 18,Ő 20 éves,én még szűz vagyok.

Testileg fel vagyok készülve természetesen ,de lelkiekben még nem.Egyszerűen nem akarja ezt elfogadni.Persze megértem azt ,hogy vannak szükségletei,és én vagyok a barátnője de lehetne egy kicsit türelmesebb.Annyit megteszek neki ,hogy ha együtt vagyunk kb.hetente akkor kézzel kielégítem,de többet még nem szeretné.Orális dolgot is emlegeti,de én attól undorodok,szóba se jöhet.Van ennek a kapcsolatnak így értelme?

2015. aug. 27. 14:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
53%
A spermának az arcodon van a helye!
2015. aug. 27. 16:21
 22/36 anonim ***** válasza:
33%

"Az rendben van,letörlöm oszt minden oké"

A spermának egy nőn mindenhol helye van. Én ha a számba érzem a pina izét akkor nagyon boldog vagyok és kimutatom a nőnek. De egy szerető nő a spermát is szétkeni magán és megdicsér hogy mennyit spricceltem és a spermámat is szereti bárhol érezni. Nem csak letörli azt jól van! Persze amikor bemegy a fürdőszobába megmosakszik de ott az ágyban a szeretkezés alatt amikor a mellére lövelek akkor jó érzés hogy boldogságot látok az arcán boldogan keni szét magán és a fülembe súgja hogy milyen forró és mennyit spricceltem rá. Ekkor boldog a férfi. De szerintem az neked nem számít. Mint írtam még tanulnod kell mi az hogy férfi!

2015. aug. 27. 16:22
 23/36 anonim ***** válasza:
Csak a tested 18, a fejed kevesebb! Agymosott szentfazék vagy akinek nem való a szex.
2015. aug. 27. 17:05
 24/36 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy a pasik többsége jó kislányra áhítozik és amikor itt van egy akkor meg oltjátok.

Ráér még 18 évesen. Ha a pasi nem ér rá, gondoljátok át, egymásnak vagytok-e teremtve.

Én sem kívántam az orált 18 évesen, féltem tőle és undorítónak tartottam. Mondjuk én nem is jártam akkor még senkivel. Csak akkor amikor már fel voltam készülve. És mivel szerettem a barátomat, a kedvéért kipróbáltam és csináltam neki. Előbb megszoktam aztán megszerettem. Most már imádom. De erre meg kell érni.

Szerintem engedd el ezt a fiút és várj még a kapcsolattal.

2015. aug. 27. 17:29
 25/36 anonim ***** válasza:
24es a jó kislány nem arra vonatkozik hogy nem akar dugni!
2015. aug. 27. 17:36
 26/36 anonim ***** válasza:
27%
Az ilyen kérdéseknél durran el az agyam. Minden kapcsolat szexuális vonzalommal indul, legyen az tudatos vagy tudatalatti. Ha nem kívánod fizikailag akkor mit akarsz tőle? Ha 14 lennél megérteném, de 18 évesen ez enyhén pofátlanság. A szex nem egy vizsga amire készülni kell és Nehogy már a srác legyen a hibás mert vágyai vannak. Mondjuk ő is hülye, higy feleslegesen pazarolja a drága idejét. Menj vissza babázni az való neked.
2015. aug. 27. 17:41
 27/36 anonim ***** válasza:
3hónap sok idő, főleg hogy már 18 vagy. Itt inkább veled van a probléma, nem vele.
2015. aug. 27. 17:46
 28/36 A kérdező kommentje:

Hú de sok okos férfi van itt,akiket csak a farkuk irányít.

:D

2015. aug. 27. 19:31
 29/36 anonim ***** válasza:
Ha már farkat kaptunk szeretnénk úgy kielégülni ahogy mi szeretnénk. Nem úgy ahogy te gondolod kérdező. Még sokat kell tabulnod.
2015. aug. 27. 19:49
 30/36 anonim válasza:

Egy bizonyos életkortól egy férfinek a szex alapszükségleté válik, és már 20 éves!! Én 20 évesen nap mint nap kúrogattam a jobbnál jobb pinákat...akkor elképzelhetetlen lett volna, hogy várjak 3 hónapot még most is elképzelhetetlen számomra, Nem értelek, hogy minek kell lelkileg felkészülni rá, egyszer úgy is megtörténik, és sajna fájni fog. Előre látom, ez a kapcsolat nem lesz valami hosszútávú azért mert utálod az orális szexet, az meg egy férfi számára nélkülözhetetlen. Keress magadnak egy olyan férfinek nem nevezhető egyént aki tud várni fél-egy évet a szexel, és nem szereti az orális szexet!

Hajrá, jó keresést!

26F

2015. aug. 27. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!