Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki koliba megy szeptembertől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki koliba megy szeptembertől fiúk vagy már ott lakik, hogy oldja meg az önkielégítést?

Figyelt kérdés
3 szobatársam lesz, itthon külön szobám van, nem tudom hol fogom tudni csinálni vagy ki kell bírni egy hétig amíg hazamegyek?
2015. aug. 26. 13:48
 1/9 anonim válasza:
Menj be a fürdőszobába zárd be és verd ki.
2015. aug. 26. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Én egy éve vagyok kolis. Eleinte a wc ben csináltuk,majd mivel ez mindannyiunknak problémát okozott megbeszéltük és onnantól a szobában vertük.
2015. aug. 26. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
koliban nem lesz sszükséged önkielégítésre ;) 23F
2015. aug. 26. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy idősebb srác ajánlotta, hogy álljak le vele 0-ra. Először rémesen hangzott de ezzel a módszerrel a kilencedik! napon becsajoztam, pedig extra-hiper félénk és gátlásos voltam akkoriban. (előtte napi 3-5 recska volt szóval kemény 9 nap volt) De ha maradsz a manuális megoldásnál meg fogod találni a módját.

De ne hagyd ki a felajzott kolis lányokat! Életem leggyönyörűbb időszaka volt a kollégiumi időszak :P

2015. aug. 26. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kicsit félek tőle, ha ilyen könnyű csajozni annak örülnék :)
2015. aug. 26. 14:39
 6/9 A kérdező kommentje:
azt akartam írni, hogyha ilyen könnyű összejönni valakivel annak örülnék :)
2015. aug. 26. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
a legkevésbé kedvelt szobatárs fejére, minden reggel.
2015. aug. 26. 15:22
 8/9 aladar12 ***** válasza:
vagy kimész a wc-re, vagy esetleg lehet olyan időszak, amíg a többieknek van órája és neked nincs.
2015. aug. 26. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem fiúk közt simán meg is beszélhetitek,ha zavar,hogy látnak menj a wcbe.Amúgy meg mindne adott lenne egy jó kis recska partihoz :D

21/bi/F

2015. szept. 10. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!