Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kellene nőként szégyelln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene nőként szégyellni, hogyha valaki a méretes, nagy, vaskos péniszt szereti?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 19:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell szégyelleni, mi is a szűk puncit szeretjük.
2015. aug. 26. 20:26
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
Nincs ezzel probléma, ha cserébe ő is le tud tenni valamit az asztalra. Mondjuk szép feszes mellek meg szük formás, nem szétrongyolódott punci. De általában a legnagyobb szutykoknak vannak ilyen elvárásaik, szokás szerint.
2015. aug. 26. 20:30
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem kell szégyenkeznie az elvárásai miatt. ( se férfinek, se nőnek) A gondok inkább akkor kezdődnek ha nincsenek elvárások és minden mindegy.
2015. aug. 26. 20:58
 14/31 anonim ***** válasza:
25%
Pontosan, senkinek nem kell szégyellnie az elvárásait a másik nem iránt, csak akkor, ha ő cserében nem tud nyújtani legalább ugyanannyit. Ha nincs az embernek egészséges önkritikája akkor azt szégyellheti :D
2015. aug. 26. 21:27
 15/31 anonim ***** válasza:
21%

Érdekelne, hogyan zajlik a gyakorlatban a kivitelezés.... mármint minden pasinak belenézel a nadrágjába, mielőtt összejönnél vele?

Én is a méretes, vaskos péniszt szeretem, mert a barátomnak olyan van. De amikor összejöttem vele, akkor még nem tudtam, úgyhogy "ez jutott". :) És mivel a párom szeretem, ezért a farkát is. :)

2015. aug. 26. 21:37
 16/31 anonim ***** válasza:
50%
14. Nem kötekedésképpen de párom nem egy adonisz mégis magasra tette a mércét és megvárt nem érte be kevesebbel. Szégyelnie kéne magát? Mert és nyert :)
2015. aug. 26. 21:43
 17/31 anonim ***** válasza:
20%
#16 Igen, de cserében biztos van valami ami miatt össze álltál vele szóval ő is tud nyújtani valamit hiába nem egy adonisz :)
2015. aug. 26. 21:46
 18/31 anonim ***** válasza:
35%
16. Na ezt most úgy adod elő, mintha Te valami főnyeremény lennél...:D
2015. aug. 26. 21:49
 19/31 anonim ***** válasza:
50%
18. tudtam, hogy jön egy ostoba aki így értelmezi és kötekedni szeretne :)
2015. aug. 26. 21:54
 20/31 anonim ***** válasza:
26%
Nem akartam kötekedni, csak pöppet beképzeltnek hangzik. Na de a megnyilvánulásaid alapján nem is vagy te főnyeremény, úgyhogy pont összeilletek a nem-adonisszal...:D
2015. aug. 26. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!