Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Én husis alkatú nő vagyok, bár mostanában sokat fogytam, de még így is teltebbnek számítok (170/70). Viszont 10-15 kilóval ezelőtt sem volt gondom a pasizással, elég sokaknak bejöttem a kisugárzásom miatt. Igaz, a többségük csak dugni akart. A mostani súlyommal alapvetően jól érzem magam a bőrömben. Nyilván nem jövök be azoknak, akik kifejezetten csak a vékony nőkhöz vonzódnak, de ez nem zavar, hiszen nem akarok mindenkinek megfelelni. Bőven van olyan férfi, aki szereti, ha van mit fogni egy nőn... Sőt, olyan is volt már, hogy valakinek "túl vékony" voltam. :D
12/19 anonim válasza:
Könnyedén találna az összes duci csaj magának párt ha nyitott szemmel járnátok és nyitottak lennétek az ismerkedésre. Rengeteg srácnak tetszenek a ducik (nekem is), már csak at oldalból kiindulva is... De valjuk be nem mertek ti ducik ismerkedni, sajnos, így a mi dolgunk is meg van nehezítve! ;)
13/19 anonim válasza:
Na ez a különbség. Egy duci csaj még ducin is talál férfit. Egy duci fiú egy lánynak sem kell!!!
14/19 A kérdező kommentje:
ezt a duci szót csak azért írtam, mert finom akartam lenni.
hát úgy látom, h jobb lett volna magassággal és súllyal jellemeznem a dolgot, mert így olyan, mint az a dolog, h mi a kicsi és mi a nagy. :D hát más nézőpontból más és más. :D
szóval én duci alatt most azt értem, hogy:
van egy 160cm magas csaj, és az mondjuk 75-80kg. szóval ezt az arányt követve vizsgáljuk meg a jelenséget. Köszönöm. :)
2015. aug. 26. 20:21
15/19 anonim válasza:
Dehogy.Hol hallottál ilyen hülyeséget?
16/19 A kérdező kommentje:
nem én vagyok ez a lány, nem lány vagyok, csak hasonlókat látok néha és elgondolkozom :)
2015. aug. 26. 23:01
17/19 anonim válasza:
hát én hasonló adottságokkal rendelkezek mint amit a kérdező írt.És nekem borzasztóan nehéz tartós kapcsolatot találnom, vannak akit érdekelek, de általában csak szexelni szeretnének. vagy ha érdeklem is őket nem vállalnának fel mert nem "menő" a "haverok" előtt :D
18/19 anonim válasza:
Rusnya luzerek között biztos.
De szuper helyesek közt már akad üresjárat
19/19 anonim válasza:
Ha normális a személyisége és van humora,akkor igen.Ha már messziről lerí,hogy valami kattanás van a fejben,akkor nem.Ismerek egy csajszit,aki szépen szólva is ducin 14-24 éves koráig rengeteg pasit haza hozott.Miután lefogyott,próbált megállapodni,de pont,hogy kinézetileg romlott az alapanyag,igen jelentősen.Kb. ilyen szintűek voltak,hogy én bottal nem piszkálnám meg őket,pedig nem vagyok kinézetre az a nagyon agyonajnározott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!